Daca nu trece în maxim 2 săptămâni o sa rămână toata viața! Eu sunt de părere că nu o să treacă, și eu am așa ceva, toți medicii mi-au spus sa mă obișnuiesc! Sa speram că te afli printre norocoși!
O sa te obișnuiești cu timpul nu trebuie sa te panichezi, o sa vezi că tinitus ți singurul prieten
Sper sa treaca pentru ca înnebunesc
Ti e cum ti a aparut
Cred că de la anxietate,stres.
Nu mai scapi de așa ceva, nu exista tratament sau leac. La început știu cum e, și eu eram terorizat, dar cu timpul m-am obișnuit.
O sa vezi că în anumite situații nu îl auzi și că nu e așa de horror cum îl percepi. Poate îți trece dupa ce îți deschizi urechile și tratezi sinuzita. Eu m-am resemnat, nu mai e cale de întoarcere.
Desfunzi urechile* nici să scriu in *** nu mai știu, am luat-o pe urma analfabeților de aici!
Cum te ai obisnuit cu el si daca te a afectat. La mine inca nu a disparut dar noaptea am simțit o ameliorare al acestuia chiar daca inca il aud si e deranjant.
Nu te mai gândești la el! Noaptea înainte să adormi caută pe YouTube tinitus sound sa nu îl mai auzi, găsești multe clipuri. După un timp te obișnuiești, după 2-3 luni, depinde.
Sper sa dispara totusi a aparut pe fond de sinuzita care inca nu e complet tratata mersi ca ai raspuns
Deeaandreea9156 întreabă: