| aXy99 a întrebat:

De aproximativ o saptamana am spasme musculare la un muschi de deasupra genunchiului stang ( in partea dreapta), partea inferioara a cvadricepsului. Nu inteleg de ce. Am mai avut in trecut astfel de spasme, dar erau rare si la muschi aleatorii, de o saptamana am zilnic sapsme musculare ce tin cateva secunde doar la acest muschi. Consum 3100-3300 kcal/ zi, in mare parte alimente sanatoase si bogate in minerale si vitamine.
Care poate fi cauza?
PS: Nu l-am fortat la sala, de abia daca am avut timp sa il antrenez in ultimele saptamani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Iote a răspuns:

Lipsa de magneziu.

| aXy99 explică (pentru Iote):

M-am gandit si la asta, dar mananc alimente bogate in magneziu...imi iau cam dublu doza zilinca recomandata.

| Iote a răspuns (pentru aXy99):

Poate il elimini cumva la efort sau altfel. Fa-ti niste anaize.

Urasc analizele. Mereu ies bine. Ies perfecte. Cu toate astea, eu nu ma simt bine sau am probleme happy sad

Nu prea transpir la sala, nu am cum sa-l elimin.

| Iote a răspuns (pentru aXy99):

Nu se elimina numai prin transpiratie.
Cunosc sentimentul "analize bune, pacientul mort". Medicul tau ce spune?

Mai nimic. Imi prescria si el magneziu. De curand (cateva saptamani) s-a pensioant, a venit altcineva in locul ei, nu stiu cum e acest nou medic, nu l-am vizitat laughing
Daca va continua asa si in urmatoarele zile in care voi dormi mai mult, ma voi duce.

| MariusTud0r a răspuns:

Aici se află răspunsul tău.
http://www.centrulsalus.ro/spasme-musculare/

| aXy99 explică (pentru MariusTud0r):

Zau? Care e acela? laughing
Crezi ca n-am citi j'de mii de articole de genul asta?

| MariusTud0r a răspuns (pentru aXy99):

Păi acelea sunt toate cauzele de la care apar spasmele musculare.

Întrebări similare