Ok, multa sanatate si o seara frumoasa sa ai. Ia un paracetamol pana maine sa te mai lase durerea
Sună la 112 și mergi măcar la UPU pentru un consult.
Coastele te ai lovit sau te a tras curentul si ai o raceala intercostala care se vindeca cu vimovo de la farmacie dar ai nevoie de reteta
Sa mearga parintii tai la medicul de familie sa iti ia reteta, ce varsta ai?
Duminica la ora asta nu gasesti medicul de familie este acasa, ma iei la misto sau?
Maine dimineata sa mearga mama ta sau tatal tau daca tu nu poti cu cardul tau de sanatate la medicul de familie sa iti dea reteta pentru vimovo si o trimitere la radiografie sa vezi ce ai acolo, suni la o clinica care face radiografii si te vor programa ei cand au loc, cu trimitere este gratis dar dureaza si 3 luni, cu bani poti face oricind radiografia, dar ce varsta ai? Cum sa nu sti ca duminica este inchis peste tot, mai ales cabinetele medicilor, ei lucreaza de luni pana vineri, simbata si duminica nu. Doar la urgența este nonstop in fiecare zi.
Am fost la medic și mi-a recomandat o alifie și mi-a dat câteva medicamente și mi-a spus ca dacă nu îmi trece într-o săptămâna să mă duc din nou
anonim_4396 întreabă: