| Girly97 a întrebat:

De cam un an din cand in cand imi apar niste leziuni rosii pe mana dreapta. Nu este umflata sau dureroasa dar simt usturime cand ma spal pe maini cu apa calda. Aceste leziuni misterioase apar si dispar insa ma deranjeaza cand ma spal pe maini. Tot ce stiu este ca atunci cand am aceste leziuni rosii mananc seminte sau ma spal pe maini cu apa calda. Ei bine nu stiu daca ar avea vreo legatura dar am crezut ca vor disparea. M-am gandit serios si as vrea acum sa aflu care ar putea fi cauza precum si tratamentul. Ar fi grav dupa parerea voastra? Daca eram alergica la seminte de exemplu nu mai traiam astazi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Catalina990099 a răspuns:

Mergi la un control si vezi despre ce e vorba. Am avut si eu ceva de genu dar la mine era ca stăteam foarte mult cu mâinile în apa(la locul de munca), am folosit Bepanthen pentru bebeluși si mi-au dispărut.

| Girly97 explică (pentru Catalina990099):

Sper ca nu este grav, cred ca ma voi duce la dermatolog cat mai curand. Pentru mine ca tehnician maseur in pregatire sanatatea mainilor mele este foarte importanta!

| Catalina990099 a răspuns (pentru Girly97):

Sigur, nu mai aștepta, mergi cu prima ocazie.