anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De câteva zile am o durere de cap, mai des in zona frontala și la tâmple, dar nu constanta ci când ma ridic, aplec, mișc capul sau strănut, tușesc. A mai avut cineva? Eu nu iau medicamente de regula, credeți ca cedează la antiinflamatoare?
Va rog sa nu pomeniți de medic, nu sunt idioata sa nu știu ca dacă am o problema medicală trebuie sa merg la medic, dar pe bune, medicul ala de familie nu e Dumnezeu și nu are de unde sa știe ea dacă am ceva sau nu, mai mult se rade daca mergi cu o banala durere de cap. In plus s-a dus o ruda cu niște simptome la ea și i-a spus din start ca are cancer, deci lăsați-ma sa pun aceasta intrebare din curiozitate, nu sunt nici pe moarte, vreau doar sa știu dacă a mai avut cineva și care ar putea fi cauza.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sa nu ai mengitia, ochii te dor la lumina?

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Nu, doar o durere surda care apare la mișcare și strănut, tuse cum am spus mai sus.

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Poate o raceala sau anemie

| RAY a răspuns (pentru Bondarel99):

Esti la menstruatie?

| PersonajFictiv a răspuns:

Pe mine ma durea capul des,urechea,etc si luam multe pastile sa treaca uneori,dar in ultimul timp am baut ceai de coada soricelului, doua cani pe zi si nu am mai avut nimic.
Nu stiu de functioneaza la tine si daca e bine sa il bei, nu am idee, zic doar ce a fost la mine.

Daca doctorul nu iti place, de ce nu mergi la altul?

| Doja a răspuns:

Te dor umerii, gatul sau simti furnicaturi pe brat/mana?

| Bondarel99 a răspuns (pentru Doja):

Nu, asta nu.

| Romanul86 a răspuns:

Poate fi sinuzită, anemie, lipsa vitaminei B, sau a vitaminelor B zic și eu.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Romanul86):

Pana mi-ai raspuns mi-a trecut laughing Dar apreciez oricumwinking

| Romanul86 a răspuns (pentru Bondarel99):

Când te doare capul nu ai vitaminele B în general sau ai lipsă de magneziu. Magneziu ajută la oxigenarea organismului și previne diabetul, bolile cardiace și pietrele la rinichi.