Exista o explocatie mai pamanteana decat legatura cu mortii cand intrii in biserica sau atacurile de panica. Presupun ca treci prin episoade de lipotimie. Esti fumator/fumatoare? Daca fumezi dimineata inainte sa ajungi in biserica este posibil ca saturatia oxigenului sa scada si sa iti dea stari de ameteala, vertij, greata, frisoane etc. Totusi nu este exclus sa suferi de claustrofobie care se manifesta exact cum ai precizat tu.
Nu exista spirite si "legaturi energetice" cu decedatii ca sa putem sa motivam ce se intampla printr-o afirmatie atat de puerila. Totul este de ordin fiziologic. Iti propun sa testezi asta, intra in dulap si inchide usa. Daca am dreptate, si am, o sa te simti ca te sufoci, ca ti se face greata, ca esti ametita, inima o sa iti bata in ritm alert si o sa simti cacte sufoci. Astea sunt distinctive pentru claustrofobie, apare in spatii ichise si prost sau deloc iluminate, nu are legatura exclusiv cu biserica. Stapaneste-ti emotiile, totul va fi bine.
Si eu casc si cam de fiecare data cand spun o rugaciune. Nu stiu de ce.
Ai incercat sa vorbesti cu preotul?
Eh,aici intervine altceva.
Pe timpul predicii s-a uitat incontinuu la mine. Cred ca aratam pierduta ....Si am avut o privire din aia (cum numai eu pot avea-ochii mei verzi ) si el a inceput sa tușească.
Dar e preot. Sigur intelege. Vrei sa intreb eu pe al meu pentru tine?
Mersi ca te gandesti la mine, dar e ok.
Situatia mea e mai mult decat complicata.
Fiecare are probleme unele mai mari altele mai mici. Lucrurile astea fac diferenta in viata. Nu masinile sau banii. O sa scapi in curand de toate.
Poate nu ai nimica in stomac sau poate miroase tare urat incat te afecteaza acolo sau poate este prea cald.
Toate cele bune!
Ionutza144 întreabă: