anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cativa ani,mereu cand merg la intruniri,biserica, incepe sa ma ia ameteala, sa casc incontinuu.Azi era sa lesin.
Oare din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ABCD122 a răspuns:

Asa eram si eu, si mi-am "schimbat" biserica.
Acum merg la Manastire.
Bafta!

71 răspunsuri:
| Staind a răspuns (pentru R0R0):

Unii asa zic. Ca in timpul slujbei apar entitati benefice si bla bla, te curata de "impuritati".

| R0R0 a răspuns (pentru DariaNicu01):

Mersi.
Dar nu am persoane apropiate ce au decedat recent.

| R0R0 a răspuns (pentru Drimmero):

Da.Mersi!

| RAY a răspuns (pentru R0R0):

Tratamentul consta in medicamente si in a vorbi cu un psiholog, nu sta si astepta sa treaca asa din senin, nimic nu trece din contra se agraveaza, du-te maine la doctor

| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

Nu pot. sad

| R0R0 a răspuns (pentru Staind):

De fiecare data?
Atunci de ce mi-e rau numai mie?

| Staind a răspuns (pentru R0R0):

Cam asa.
Nu am idee de ce numai tie.
Oricum, treaba cu cascatul am patit-o si eu, pe vremea cand ma taraiau oamenii prin biserici.

| R0R0 a răspuns (pentru Staind):

Poate se uita cineva la tine insistent.

| Meheツ a răspuns:

Exista o explocatie mai pamanteana decat legatura cu mortii cand intrii in biserica sau atacurile de panica. Presupun ca treci prin episoade de lipotimie. Esti fumator/fumatoare? Daca fumezi dimineata inainte sa ajungi in biserica este posibil ca saturatia oxigenului sa scada si sa iti dea stari de ameteala, vertij, greata, frisoane etc. Totusi nu este exclus sa suferi de claustrofobie care se manifesta exact cum ai precizat tu.
Nu exista spirite si "legaturi energetice" cu decedatii ca sa putem sa motivam ce se intampla printr-o afirmatie atat de puerila. Totul este de ordin fiziologic. Iti propun sa testezi asta, intra in dulap si inchide usa. Daca am dreptate, si am, o sa te simti ca te sufoci, ca ti se face greata, ca esti ametita, inima o sa iti bata in ritm alert si o sa simti cacte sufoci. Astea sunt distinctive pentru claustrofobie, apare in spatii ichise si prost sau deloc iluminate, nu are legatura exclusiv cu biserica. Stapaneste-ti emotiile, totul va fi bine.

| R0R0 a răspuns (pentru Meheツ):

Nu,nu sunt fumătoare.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si eu casc laughing si cam de fiecare data cand spun o rugaciune. Nu stiu de ce.
Ai incercat sa vorbesti cu preotul?

| R0R0 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Eh,aici intervine altceva.
Pe timpul predicii s-a uitat incontinuu la mine. Cred ca aratam pierduta ....Si am avut o privire din aia (cum numai eu pot avea-ochii mei verzi laughing ) si el a inceput sa tușească.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru R0R0):

Dar e preot. Sigur intelege. Vrei sa intreb eu pe al meu pentru tine?

Mersi ca te gandesti la mine, dar e ok.
Situatia mea e mai mult decat complicata.

DoarBogdan

Fiecare are probleme sad unele mai mari altele mai mici. Lucrurile astea fac diferenta in viata. Nu masinile sau banii. O sa scapi in curand de toate.

| ἶῆfἶῆἶƮყ a răspuns:

Depinde ce biserica, ortodoxa?

| LoveSleep a răspuns:

Poate ești posedată.

| R0R0 a răspuns (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Da.

| R0R0 a răspuns (pentru LoveSleep):

De cine? rolling on the floor

Sper!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mi-ai reamintit de o intrebare.batting eyelashes

Care?

DoarBogdan

Am pus-o.

Ma uit acum.

| raMLesS a răspuns:

Poate eşti posedat... laughing)

| R0R0 a răspuns (pentru raMLesS):

Posedată *
Dar de cine?

| alexandrualind a răspuns:

Este tare plictisitor ar cam fi tot secretul.

| R0R0 a răspuns (pentru alexandrualind):

Nu e vorba numai de asta.

| alexandrualind a răspuns (pentru R0R0):

Poate nu ai nimica in stomac sau poate miroase tare urat incat te afecteaza acolo sau poate este prea cald.

Toate cele bune!

| R0R0 a răspuns (pentru alexandrualind):

Mersi!