Intrebarea logica ar fi: de ce tragi din tigara electronica de unica folosinta, daca nu te face sa te simti bine?
Incearca sa iti cauti alte arome, si daca tot la fel te simti ar trebui sa o cam lasi cu tigara...
Daca esti fata, e posibil sa fii gravida cu starile astea de greata. Si daca esti baiat, in loc sa bagi porcaria aia de vape de unica folosinta baga si tu o tigara cinstita si nu te mai zdreveli atata pe tine.
Nu am tovarăși care fumeaza si nu are nicio legatura ) puteai sa taci
Sunt virgina, nu are legatura cu sarcina))) si de fumat am fumat însă poate pare ciudat dar nu mai fumez atat de mult de cand trag din electronica, intr-un fel imi era mai ok însă acum au aparut stările astea.
Am spus ca la inceput nu am avut nicio problema, a aparut problema asta recent, am tras de cateva ori si mi-a fost rau ma gandeam ca e doar o stare proasta, însă a persistat si ma gandeam sa intreb, poate mai sunt pers care au trecut prin asta, sa nu ma agit.
Atunci ai face bine sa lasi tigarile, fie clasice, fie electronice, de tot, domnisoara. Te trezesti dupa 2 ani cu probleme la inima.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: