| Dalmore a întrebat:

De ce boala sufera persoanele care au conturi false (cu poze furate) pe care se dau drept persoane de sex opus si creaza si interpreteaza roluri si povesti pe baza lor?

Nu stiu daca e personalitate multipla daca se intampla doar in mediul online (si constient).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Narcism =nevoia de a fi bagat in seama, noul sindrom al lumi moderne, vezi tu devenim toti mai retrasi socializari reale astfel vrem totusi sa fim bagati in seama si astfel se creaza astfel e cazuri, e trist dar vad ca e un trend in crestere

| doctorandus a răspuns (pentru RAY):

Nu cred ca e o boala. Unele websiteuri de matrimoniale angajeaza astfel de oameni ca sa obtina mai multi bani de la clientii lor (ei platesc per mesaj sau pot trimite mesaje doar cat timp platesc abonament).

Sau iti trimit mesaj "Draga, am avut un accident, trimite-mi 1000 Euro!" Nigerienii practica astfel de escrocherii.

| alina2k18 a răspuns:

Amuzamentwinking si multi fraieri flausati pun botuwinking

| Celcestietot a răspuns:

Suferă de creier la fel ca și noi toți big grin.

| Mosotti a răspuns:

Pur si simplu se distreaza si atat, nu e personalitate multipla. Nu vor sa-si arate identitatea deci nu pun pozele lor, se dau altcineva sa discute diverse asa ca si idee. Unii se dau fete ca sa isi bata joc de baietii care au capu` doar la sex si ii apeleaza mai ales pe site de matrimoniale. Asta este. Netu e un teren de amuzament de multe ori, de misto, panarama la oameni perfect normali. Iar faptul ca unii doar se prostesc, dar in real ce discuta? Tot panarama la baute fac.

| Donsavas a răspuns:

Au tulburări de personalitate, intr adevăr, suferă de atenție.
Trebuie să discute cu un psiholog despre asta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

De nici o boala. Putin misto la adresa aceluiasi sex. Sau nah...

| Ineys a răspuns:

Cunosc persoane ( sex m. ) care faceau asta cu conturi false ( sex f. ) si prosteau altie persoane ( sex m. ) sa le dea bani. Asta nu cred ca e o boala. laughing
Bine, vorbesc de chestii minori, o cartela de telefon, 50-100 de lei prin paysafe, etc.

| Mosotti a răspuns (pentru Donsavas):

Atentie e normal sa primim dar prin merite, sa discutam frumos, sa ne comportam, sa discutam ceva interesant care sa fie apreciat, nu asa pe minciuni, ca oricum atentia aia fiind falsa nici nu ii umple sufleteste. E ca si cum te dai un barbat bine si te plac fetele online dar tu nu esti ala, ce satisfactie e? Dar eu imi sustin parerea ca se amuza, fac misto, panarama. Aia care cer bani e altceva, aia sunt hoti. Dar na, oameni si oameni. Unii vor like pe Facebook? Si la ce ajuta daca nu-s ei aia?