Si pe mine m-a durut la inceput in piept, desi apoi facand zi de zi nu am mai avut probleme.
Alearga cu gura inchisa si nu o sa te mai doara in piept, te doare si respiri greu deoarece alergi cu gura deschisa, bafta
O deschizi dar nu alergi mult cu ia asa o deschizi doar cateva secunde apoi alergi iar cu gura inchisa doua trei zile si o sa faci si putina conditie fizica ca probabil nu esti invatat
Si eu patesc la fel, nu sti sa respiri, inspiri pe nas si expiri pe gura, faci asta mai des si o sa poti dupa. Ai tendinta sa respiri pe gura si iti face mai mult rau, pe mine ma doare in gat rau de tot de exemplu
Respiri pe nas, stiu si eu sentimentul, e cam greu, i-a rareori niste guri de aer.
Probabil ca nu ai conditie fizica, dar si ceva lipsa de calciu/magneziu. Iei suplimente cu vitamine?
In primul rand trebuie sa respecti un program de masa si de sala/exercitiu, fara sa intrerupi, pentru ca ti-ar da rutina peste cap. Depinde si ce mananci, normal. Dieta trebuie sa fie plina de carbohidrati complecsi.