| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce cand fumez am nasu mereu infundat, si nu pot respira asa bine? Simt ca nici creierul nu se oxigeneaza cum trebuie, si plamanii ii simt incarcati cu mucus.E normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu e normal. Inseamna ca ai o raceala netratata, o intoxicatie cu nicotina sau altceva. Daca ar fi totul ok nu ar trebui sa te simti rau cand fumezi, cunosc fumatori care respira absolut normal, nu tusesc si nu au niciun fel de probleme.

| darrio2007 a răspuns:

Asta inseamna ca fumatul nu iti face bine.Nu te pune pe ganduri?

| iDarkonillSolo a răspuns (pentru darrio2007):

Si inca e inceputullaughing)

| darrio2007 a răspuns (pentru iDarkonillSolo):

Da.

| Lorodana a răspuns:

Cred ca ar fi indicat sa te lasi de fumat.

| yallview a răspuns:

Nu stiu la tine, la majoritatea nu este asa. Probabil organismul tau nu se apara cum ttebuie de substantele toxice din tigara, gen nicotina, gudron si ai efecte adverse. Ar trebui sa te lasi...

| OnuOnulică a răspuns:

Nu e normal. Recomandat ar fi să te lași de fumat pentru că nu te avantajează. Și eu fumez și nu nasu înfundat...