Salut! Cand fumezi pe balcon, te ineci cu fumul pentru ca nu este destul aer ca si afara. Ameteala, cred ca ai din cauza ca fumezi repede sau tragi mult fum in piept. Incearca sa fumezi relaxat/a, nu te grabi. Nu este de rau. Pa.
Afara este mai mult oxigen. In mod evident, plamanii tai nu prea accepta fumul de tigara si cersesc dupa aer curat. De aia afara ti-e bine si in spatiu inchis nu. Daca te ia si ameteala cand fumezi, mai bine te lasi
Dar ma poate lua si mai rau ameteala decat atata(decat acest putin clatinat)Sa lesin cumva sau altceva?
Pt ca pe balcon nu este la fel de mult aer, asta ar putea fi o cauza. te ia ameteala pentru ca ori fumezi prea repede ori nu fumezi de mult timp
Nu mai fuma deloc, incerci sa arati badass dar tu nu poti sta ca o bucata intreaga, oaie pe 2 picioare
Hai jet oceanic...Go away! Eu vorbesc ceva serios, iar tu vii aici cu prostiile tale de 2 lei
Eu personal, nu am lesinat niciodata de la tigari, nici macar la inceput. Am avut si eu stari de ameteala dar au trecut. Daca esti incepator, fumeaza tigari mai slabe (light).
E de rau. ametesti din cauza neglijarii sistemului periferic. S-ar putea in viitor sa ai ameteli ori sa ai mainile si picioarele reci. Deasemenea poti face cancer pulmonar. Lasa-te de fumat, economisesti niste bani, si mai ales viata.
Nebun esti tu cred eu NU, si nu fac reclama eu spun doar ce fumez