anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand fumez pe balcon ma inec cu fumul, iar daca fumez afara nu ma mai inec si pot trage in plaman...Dar din ce cauza ametesc asa parca as da in parti e de rau? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaCF a răspuns:

Salut! Cand fumezi pe balcon, te ineci cu fumul pentru ca nu este destul aer ca si afara. Ameteala, cred ca ai din cauza ca fumezi repede sau tragi mult fum in piept. Incearca sa fumezi relaxat/a, nu te grabi. Nu este de rau. Pa.

13 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Afara este mai mult oxigen. In mod evident, plamanii tai nu prea accepta fumul de tigara si cersesc dupa aer curat. De aia afara ti-e bine si in spatiu inchis nu. Daca te ia si ameteala cand fumezi, mai bine te lasi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndreeaCF):

Dar ma poate lua si mai rau ameteala decat atata(decat acest putin clatinat)Sa lesin cumva sau altceva? crying

| meduzza a răspuns:

Pt ca pe balcon nu este la fel de mult aer, asta ar putea fi o cauza. te ia ameteala pentru ca ori fumezi prea repede ori nu fumezi de mult timp tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok atunci daca fumez prea repede de cat timp fac pauza?

| Hash001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai fuma deloc, incerci sa arati badass dar tu nu poti sta ca o bucata intreaga, oaie pe 2 picioare

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hash001):

Hai jet oceanic...Go away! Eu vorbesc ceva serios, iar tu vii aici cu prostiile tale de 2 leiwinkingwinking

| AndreeaCF a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu personal, nu am lesinat niciodata de la tigari, nici macar la inceput. Am avut si eu stari de ameteala dar au trecut. Daca esti incepator, fumeaza tigari mai slabe (light).

| WhoCaresMyDude a răspuns:

E de rau. ametesti din cauza neglijarii sistemului periferic. S-ar putea in viitor sa ai ameteli ori sa ai mainile si picioarele reci. Deasemenea poti face cancer pulmonar. Lasa-te de fumat, economisesti niste bani, si mai ales viata.

| DNSK a răspuns:

Ooo daaa laughing chiar nu m-am putut abtine sa comentez. tare asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DNSK):

hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndreeaCF):

Pai fumez Kent 4 de alea Click cu bila...

| DNSK a răspuns:

Copilule, tu esti nebun? si nu mai fa reclama gratuita

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DNSK):

Nebun esti tu cred eu NU, si nu fac reclama eu spun doar ce fumez big grin rolling on the floor