Poti sa-mi spui te rog frumos cati ani ai? Si de cand ti s-a format? Ce faci pentru a-ti disparea scoliza? Recent am aflat ca am si eu.
Am 16 ani si am aflat ca am scolioza la 11 ani. de atunci am facut gimnastica medicala si am purtat corset timp de 2 ani ( toate astea fara rezultat) intre timp am stat un an cat n-am facut nimic pentru a mi se intrepta si mi se accentuat si mai tare. acum fac masaj cu terapii complementare se mai cheama si imeho ( nu stiu daca asa se scrie ) tu cati ani ai? si zi-mi si tu despre scolioza ta.
Pai de 2, 3 saptamani am observat ca mi s-a umflat ceva imediat langa coloana vertebrala mai pe la rinichi pe acolo...M-am dus la medic.Prima oara s.a creszut ca m-am lovit la spate,dar dupa ce mi-am facut o radiografie toracica, lombara sau ceva de genu, s.a observat acolo ca am coloana deplasata.Primul motiv al deplasarii este cu siguranta ca port geanta pe umar cand ma duc la scoala. Aaaa... poate si pentru ca stau foarte stramb pe scaun .Fac acum in martie 15 ani.Maii.bine doctori inca nu mi-au spus 100 % ca am scolioza,pentru ca tocmai miercurea asta am un control la Bucuresti sa ma vada alti doctori mai buni.Dar dupa ce m-am uitat pe radiografie si pe net, singura varianta ar fi aceea de scolioza de unde mi-a aparut si umflatura aia , ca lordoza sau cifoza nu are cum sa fie in nici un caz.
Of doamne...tie de ce ti s-a accentuat.Nu ai respectat ce trebuia? De 5 ani inca nu ti-a revenit la normal coloana? Asa de grava e scolioza asta?(