| AndreiTTTo a întrebat:

De ce deseori când încep sa vorbesc cu cineva îmi vine sa plâng,curg lacrimi si mi se schimba glasul,pe neașteptate așa ceva, parca imi dispare bărbăția

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Anxietate. Ai putea vorbi cu un psihiatru pe tema aceasta.
Pot fi multe cauze, insa nu are importanță, un psihiatru te va ajuta sa functionezi in conditii normale.
Toate cele bune,

6 răspunsuri:
| AndreiTTTo explică:

Din punct de vedere psihologic cine pricepe de la ce e treaba asta?

| Hyperion7 a răspuns:

Vorbești ce anume? Pentru că e important și asta

| AndreiTTTo explică (pentru Hyperion7):

Pe majoritatea temelor chiar și când nu e una sufleteasca, nu mereu așa dar foarte des, și ma simt slab mai ales ma deranjează lucrul ca îmi lăcrimează ochii și îmi vine sa plâng și glasul se schimba ….

| Hyperion7 a răspuns (pentru AndreiTTTo):

Pai chestia asta se întâmplă, de regulă, ca urmare a unei relații nașpa cu părinții.
Adică poate te-au făcut să plângi mult în copilărie sau poate ai trecut numai prin momente tensionate care te făceau să plângi.

Răspuns utilizator avertizat
| ReddY25 a răspuns:

Ești mai emotiv din fire

Întrebări similare