| RAY a întrebat:

De ce doar in anumite ore simt pofta de dulce apoi numai simt? As vrea o explicatie biologie, cum as putea sa elimin pofta de dulce? Cromul a ajutat la inceput

Nu raspundeti aiurea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JusTPauL a răspuns:

Nu pot sa îți dau un răspuns cum ai vrea tu.
Dar unde exemplul meu.
Eu sunt ocupat cam 17ore zilnic (in afara de duminica)
Mannac mâncare dimineața dar nu am nici o pofta de dulciuri, la amiaza mai gust câte ceva dulce, seara iar asa mănânc mâncare foarte multa pana ma doare stomacul, pe urma nici nu vreau sa vad dulciuri. Și asa îmi trec mie zilele fără sa ma ating de dulciuri chiar dacă am detoate acasă dar nu simt nevoia.
În schimb duminica când am timp liber e alta treaba.
Mananc cam pe tot parcursul zile. Dulciuri și alte prostii intr'o duminica cât pentru toată săptămâna.
Cam asa sta treaba la mine, nu știu dacă te ajuta prea mult dar asta fac eu și ma țin departe de dulciuri.

3 răspunsuri:
| RAY explică (pentru JusTPauL):

Si eu la fel, dupa masa manc dulce

| JusTPauL a răspuns (pentru RAY):

Atunci nu'i la fel laughing mănâncă mai multa mâncare, aia nu îngrașă. Fa plinul pana simți ca vomiți laughing

Răspuns utilizator avertizat