| qieiqpalz a întrebat:

De ce doctorii sunt asa seriosi intodeauna? Nu in timpul operatiei in general ..nu cunosc un doctor care sa fie vorbaret cu chef de viata chestii de genu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Cati doctori ai cunoscut in afara orelor de program? Eu zic ca nu destui. Sa vezi ce povesti au medicii ginecologiwinking

| patrik986 a răspuns:

Crezi ca mai au ei chef de vorbărie dupa cat lucreaza?

| qieiqpalz explică (pentru flixbuster):

Am cunoscut vreo 6 + am vazut si la dorian popa pe insta ca vb cu un doctor dorian cu hipe ul ala al lui doctorul serios si era dupa operatie

| flixbuster a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ei, 6 pot zice ca sunt destui. In cazul asta ai tu ghinion ca alt raspuns mai bun n-am.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toți care au diploma in medicină, au depus efort pentru a o obține. Ore de muncă și timp liber pierdut. Poți să spui ca un doctor "și-a dat viața" pentru o carieră în medicină. E greu să te vezi cu diploma de medicină în mână!
Seriozitatea e ceva tipic tuturor, însă ca orice om, o bere și un mic, întotdeauna sunt bine-venite.

Nu ai cum sa schimbi, 6 ani de facultate și încă câțiva de rezidențiat. Practic jumătate de viață ți-ai dedicat-o unui domeniu - iar acum, face parte din viață.

| darrio2007 a răspuns:

Ce ai vrea? Să iasă la o bere cu tine? Isi fac doar meseria.

| qieiqpalz explică (pentru darrio2007):

Nu.dar si eu cand am fost operat docotoru era foarte aspru si nemilos eu il intrebam ceva si el raspundea asa in scarba ..totusi macar sa imi zic un rasp sau sa imi dea detalii mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Înseamnă ca aștepta ceva bun, bun. $$ laughing
Am avut onoarea sa întâlnesc astfel de oameni in domeniul medicinei. Își fac treaba in mare bătaie de joc și in mare graba. Consulta in același timp 15 pacienți diferit și uita ca exista și un jurământ sub care muncesc... etic!

"Sacră și curată îmi voi păstra arta și îmi voi conduce viața."

Întrebări similare