| brokxy a întrebat:

De ce imi este rau dupa 500 mg de calciu, dizolvat in apa e ca un suc l-am cumparat de la Lidl dar mereu cand beau ma simt foarte rau dupa el si ma doare si stomacul, beau doar o pastila pe zi si as vrea sa stiu este normal sa imi fie greata dupa calciu si sa ma doara stomacul sau ar fi bine sa nu mai iau deloc? Multumesc funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Calciul luat în plus e toxic. Poți să și leșini. Dacă nu ai nevoie medicală nu mai lua deloc.

10 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Pentru ca, contine o tona de chimicale

| doctorandus a răspuns:

Poate ai o alergie/intoleranta la unul din ingrediente.

| doctorandus a răspuns:

Intrebare de baraj: mananci suficienta sare?

| brokxy explică (pentru doctorandus):

Mananc destul de multa, sa fie asta problema?

| doctorandus a răspuns (pentru brokxy):

Nu cred, invers ar fi fost o problema.

| laurentiutirei a răspuns:

Intrebarea este asa.
De ce ei calciu?
Doar cand ai lipsa de calciu se ia in rest nu ai de ce sa ei si plus ca nu e de la farmacie
Daca iti face rau e simplu nu mai bea si te duci frumos la farmacie si ei de acolo calciu happy de preferat la doctor si daca iti zice ca ai nevoie atunci la farmacie caz rezolvat.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Ca e o făcătură ieftina.

| AiLaiX a răspuns (pentru laurentiutirei):

Iei* scoala la Tutova ai facut-o.

| doctorandus a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Falsificatori de calciu nu exista, dupa cate stiu eu.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru doctorandus):

Ma referam la diferente de genul: https://www.drsuciu.com/......alciu.html
La fel si cu suplimentele de magneziu.