Buna! Pentru ca mananci seara si gura o sa-ti miroasa mereu daca mananci seara...Trebuie doar sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa te speli pe dinti . Sper ca te-am ajutat.Pa pa!
Din stomac? chh daca casc gura imi vad mancarea
Poate pentru ca nu te speli pe dinti seara, incearca sa te speli pe dinti dupa fiecare masa si nu o sa-ti mai miroasa gura.
Poate fi din cauza ca ai masele cariate sau din cauza ca ai ceva probleme la stomac.
E normal să se întâmple asta dacă ai mâncat după ora 18-19. Nu ai auzit de periuţa de dinţi şi pastă de dinţi? Spală-te pe dinţi şi n-o să mai miroasă deloc.
Pai si mie mi se intampla asta motivele sunt numeroase uite cateva din cele pe care le stiu:
-ai dinti de lapte care se misca si ramane mancare pe la ei si nu o poti scoate si putrezeste
-nu te speli cum trebuie si se impute mancarea acolo
-tartru
-carii
-alte probleme de natura stomatologica.
Pentru mai multe detalii mergi la dentist ca nu iti face nimic rau, te scapa de putoarea din gurita.
Sanatate si spune-mi daca ai rezolvat.
Te pup :*
Poate fi de la stomac, de la masele caroate sau pur si simplu in timpul noptii in gura se depoziteaza bacteri.
Pai nu te speli pe dinti.e din cauza alimentelor pe care le-ai mancat seara..de asta adica mirosurile mai vin si din stomac
Pai s-ar putea sa ai carii care emana un miros urat din cate stiu eu.
Eu zic sa te speli mai bine pe dinti dupa fiecare masa si sa treci pe la un dentist :*.
Pai s-ar putea sa ai carii care emana un miros urat din cate stiu eu.
Eu zic sa te speli mai bine pe dinti dupa fiecare masa.