| IrinaRebeca222 a întrebat:

De ce îmi miroase gura urât dimineața când mă trezesc? Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexutz_Vladutz_1998 a răspuns:

Buna! Pentru ca mananci seara si gura o sa-ti miroasa mereu daca mananci seara...Trebuie doar sa nu mai mananci dupa ora 6 si sa te speli pe dinti happy. Sper ca te-am ajutat.Pa pa! happy

13 răspunsuri:
| MiHaiTzAAA1997 a răspuns:

E ceva normal, nu ai cum sa previi.

| Bella1love a răspuns:

Probabil pentru ca nu te speli bine pe dinti seara

| Madayna a răspuns:

Poate pentru ca nu te speli pe dinti seara, incearca sa te speli pe dinti dupa fiecare masa si nu o sa-ti mai miroasa gura.

| ffkldmlasbvn a răspuns:

Pai nu te speli pe dinti.e din cauza alimentelor pe care le-ai mancat seara..de astabatting eyelashes adica mirosurile mai vin si din stomac happy

| Reyskate99 a răspuns:

Probabil din cauza cariilor.

| OlariuRox a răspuns:

Poate fi de la stomac, de la masele caroate sau pur si simplu in timpul noptii in gura se depoziteaza bacteri.

| Elena159 a răspuns:

Pai s-ar putea sa ai carii care emana un miros urat din cate stiu eu.
Eu zic sa te speli mai bine pe dinti dupa fiecare masa si sa treci pe la un dentist :*.

| Elena159 a răspuns:

Pai s-ar putea sa ai carii care emana un miros urat din cate stiu eu.
Eu zic sa te speli mai bine pe dinti dupa fiecare masa.

| Hαppiηеss a răspuns:

Poate fi din cauza ca ai masele cariate sau din cauza ca ai ceva probleme la stomac.

| ImCalledLamă a răspuns:

Pai si mie mi se intampla asta motivele sunt numeroase uite cateva din cele pe care le stiu:
-ai dinti de lapte care se misca si ramane mancare pe la ei si nu o poti scoate si putrezeste
-nu te speli cum trebuie si se impute mancarea acolo
-tartru
-carii
-alte probleme de natura stomatologica.
Pentru mai multe detalii mergi la dentist ca nu iti face nimic rau, te scapa de putoarea din gurita.happy
Sanatate si spune-mi daca ai rezolvat.
Te pup :*

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mirosul vine din stomac

| Ironicnαme a răspuns:

E normal să se întâmple asta dacă ai mâncat după ora 18-19. Nu ai auzit de periuţa de dinţi şi pastă de dinţi? Spală-te pe dinţi şi n-o să mai miroasă deloc. happy

| ImCalledLamă a răspuns (pentru besleaganicolaecosmin):

Din stomac? chh daca casc gura imi vad mancarea