Asa se manifesta corpul tau. Si eu am dureri primele 2 zile, crunte chiar. incearca ceaiul din frunze de papadie
Pozitia uterului poate sa fie una dindre cauze......inseamna ca e lasat pe spate.
Aici ai raspunsul http://www.tpu.ro/sanatate/care-sunt-cauzele-durerilor-menstruale.html
Diferenta dintre corpul unei fete si corpul unu baiat sunt enorme... menstruatia este doar un factor prin care o fata isi incepe cu adevarat" viata de femeie"... nu ma refer la faptul ca este pregatita pentru a face dragoste... din potriva... o maturizeaza
De exemplu acum eu suntin perioada de menstruatie si ma doare groasnic burta, dar incerc sa fac fata pentru ca asta inseamna ca sunt sanatoasa. Fa si tu la fel. Menstruatia este semnul ca ai devenit femeie si trebuie sa faci fata problemelor.
Eu in prima zi de menstruatie am niste dureri ingrozitoare de burta spate.Frisoane,stari de voma, greata mi se ''inmoaie''tot corpul si nu mai sunt buna de nimic. Daca nu iau medicament sunt distrusa! Astea cu ceaiul si pusul unei sticle cu apa calda pe burta nu tin la mine! Doar medicamentele ma fac sa imi revin de la starea ingrozitoare pe care o am in fiecare luna! Eu iau nurofen sau Distonocalm si imi trece dupa aproximativ 10 minute!
Da ai dreptate k si mie mi-a venit sap trecuta si durerile au fost groaznice
Da și eu am luat nurogen dar trece pe moment după iar na doare
DanaDaniela2222 întreabă: