Da, poți avea lipsa de vitamine, minerale, calciu în organism.
Eu spun sa consumi multe fructe și legume proaspete, sau sa faci suc din fructe, e natural și sănătos.
Gen stau și mult pe pc, și acum am început sa iau vitamine dar nu ma doare foarte tare.
Încearcă sa te relaxexi, sa pui pe cineva sa îți facă masaj capilar, masaj de relaxare și sa nu te mai stresezi, sa te hidratezi corespunzător și sa eviți sa stai în soare prea mult timp.
Fa ceva sa îți distragă atenția de la stresul cotidian, nu știu, ai putea viziona un film interesant, un docomuntar.
Nu consuma apa rece ca gheata și nici înghețată pana ce durerile de cap nu se ameliorează.
Înseamnă că e de la sedentarism și lipsa oxigenarii creierului.
Fa plimbări zilnice de 30 minute minim și la fiecare ora ridicate de pe scaun și fa mișcare în casa 5 minute, sau exerciții fizice.
Îți vor disparea durerile 100% e posibil chiar din cauza statului excesiv sa te doară ochii, și în mod indirect și capul.
Limitează statul la pc. Ieși afara cu prietenii, singur, în aer liber, fa sport, exerciții fizice, consuma 3 litri de apa minim, fructe și legume și nu mai citi informații eronate care îți bombardează creierul cu informații false, eronate și care te obosește psihic.