Pai depinde te loveti de ceva ca mie asa mi se intampla si ma doare rau capu.sau din cauza ca nu vezi bine si iti obosesc ochii.trebuie sa fie o cauza.gandeste-te...
Hm... imi raspunzi la urmatoarele intrebari? Ai ganglionii limfatici umflati? Daca da e foarte grav, si mergi rapid la doctor. Ti-au aparut enzime pe piele? Te doar ochii (ai ochii injectati?)? Iti vine sa vomiti? De la ultimele analize a iesit ca ai deficiente de ceva? Te doare de mult timp? Ai pete albe pe unghi?
Ganglionii aia nu stiu ce inseamna; enzime nu stiu ce inseamna(12 ani) cred ca sunt acele bube pe maini (apar doar cand ma scarpin) ma dor ochii cateodata (cred ca e de la fieresau de la calculator) eram sanatos la analize acum 1 an ma doare de 30 min dar mi-a trecut ca m-am facut pe cap si pete am pe 4 5 unghii
Ganglioni limfatici sunt niste Ganglioni situati sub gat, langa glandele submandibulare. Ok, ori ai stat in curent ori ai luat un virus, gripa, etc. Mai am niste intrebari: Ai febra? Acum 2-5 zile ai mers undeva unde erau multi oameni? Ai colegi bolnavi? Apropo, RASPUNSUL ESTE URMATORUL: AI DEFICIENTA DE CALCIU, si eu am, si ma doare la fel de tare sau ametesc. Dar raspunde si la aceste intrebari, sa fiu sigur
Ar trebui sa mergi la medic daca mai continua sa te doara, totusi s-ar putea sa nu fie ceva grav, poate oboseala, lipsa somnului, stresul si vremea din ultimul timp iti provoaca durerea asta
Nu acum cred ca mi-a trecut... dintr-o data ma durea poate e din cauza ca m-am incordat nu am febra nu am nimic azi nu am alergat afara colegi bolnavi nu am..nush