| SweetSacrifice a întrebat:

De ce ma ingras cand sunt racita? Nu mananc aproape nimic, si totusi am pus pe mine 2 kg. Habar nu am cum, si vad ca azi am mai pus 1 kg.In total 3 kg in 3 zile.Tin sa mentionez ca iau Nurofen si paracetamol. Vitamina C ingrasa atat de mult incat sa iau in greutate asa? Am mancat mai putin decat mananc de obicei si totusi ma ingras foarte tare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cred ca din cauza faptului ca nu faci efort.

| SweetSacrifice explică (pentru Brigaela):

Nici inainte nu faceam prea mult efort, dar mancam mai mult. Acum cand sunt racita, mananc putin, si ma ingras foarte mult, si asta e singurul lucru care imi lipsea acum...

| Brigaela a răspuns (pentru SweetSacrifice):

Nu e nici o tragedie, trebuie intai sa te faci bine, doar n-o sa-ti faci acum griji de asta. Si totusi, cred ca atunci cand esti sanatoasa si esti activa 16 ore pe zi consumi mai mult decat atunci cand esti bolnava si te rezumi la o activitate minima de 8-9 ore pe zi

| BrokenWings a răspuns:

Nu stiu ce sa zic...tu stii ce usor poti retine 3 kg de apa? :O Eu am avut probleme de sanatate vara trecuta si am retinut 7 kg de apa ...si beam apa normal nu fparte mult

| 95Cosmin a răspuns:

Depinde si cand te cantaresti, ca sa vezi cel mai exact cate kg ai, cantareste-te dimineata pe stomacul gol, dupa ce mers la toaleta. Daca nu e asta, atunci nu imi pot da seama ce poate fi.E posibil sa fi retinut apa, dar nu sunt sigur de asta, vezi ce mai zic oameni pe aici.

| SweetSacrifice explică (pentru 95Cosmin):

Ma cantaresc dimineata. Merci de raspuns, insa.

| Adrianetc a răspuns:

Poate bei multe ceaiuri, lichide si corpul tau nu le elimina cum trebuie, asteapta dupa ce te vindeci, sa vezi cum decurg lucrurile.

| SweetSacrifice explică (pentru Adrianetc):

Da,adevarul este ca beau ceaiuri.Dar nici sa retina 3 kg.