Depinde si cand te cantaresti, ca sa vezi cel mai exact cate kg ai, cantareste-te dimineata pe stomacul gol, dupa ce mers la toaleta. Daca nu e asta, atunci nu imi pot da seama ce poate fi.E posibil sa fi retinut apa, dar nu sunt sigur de asta, vezi ce mai zic oameni pe aici.
Nici inainte nu faceam prea mult efort, dar mancam mai mult. Acum cand sunt racita, mananc putin, si ma ingras foarte mult, si asta e singurul lucru care imi lipsea acum...
Poate bei multe ceaiuri, lichide si corpul tau nu le elimina cum trebuie, asteapta dupa ce te vindeci, sa vezi cum decurg lucrurile.
Da,adevarul este ca beau ceaiuri.Dar nici sa retina 3 kg.
Nu e nici o tragedie, trebuie intai sa te faci bine, doar n-o sa-ti faci acum griji de asta. Si totusi, cred ca atunci cand esti sanatoasa si esti activa 16 ore pe zi consumi mai mult decat atunci cand esti bolnava si te rezumi la o activitate minima de 8-9 ore pe zi
Nu stiu ce sa zic...tu stii ce usor poti retine 3 kg de apa? :O Eu am avut probleme de sanatate vara trecuta si am retinut 7 kg de apa ...si beam apa normal nu fparte mult