Fumezi? Bei cafea multa? Esti stresata?
Aerisesti camera inainte sa dormi?
Fa-ti si niste analize!
Se spune ca, constiinta este cel mai bun somnifer, asta in caz ca esti stresata, trebuie sa identifici, pentru a inlatura cauza stresului.
Atat ce am spus eu, cat si ceea ce au spus userii de mai sus, pot fi cauze ale somnolentei tale!
Afla care este, elimin-o si ...somn odihnitor!
Fa-ti analizele! Si anemia se manifesta prin extenuare.
Dar daca din anumite motive ti-ai dereglat programul de somn, organismul isi va reveni mai greu.
Daca e oboseala datorita unui execes fizic atunci e normal sa te odihnesti o perioada de timp mai indelungata, dar ai grija ca si orice boala de ficat duce la somnolenta si oboseala.
Acest lucru se mai poate intampla si din cauza tiroidei. Eu am hipotiroidism si patesc la fel.
Conteaza si ora la care te culci (de la 22 e bine). Cineva spunea ca ar fi bine ca numarul orelor dormite sa fie multiplu de 3.
Bună.
Nu te odihnești suficient!
Încearcă să dormi 9-10 ore pentru o perioadă de timp să vezi cum reacționează organismul.
Hrănește-te cu alimente sănătoase, lichide neacidulate, băi fierbinți.
Sigur locul unde dormi este suficient de comod pentru odihnă?
În caz contrar consultă medicul de familie.
Pa, pa.
Pai... dupa cum spun ceilalti esti pe moarte; dupa cum spun ceilalati detinatori de diplome in medicina si tehnici medicale naturiste, conform greselilor gramaticale ce le caracterizeaza sfaturile; eu zic sa cauti raspunsul in continuare pe net
nicidecum in pat, in alimentatie, in stres si in activitatile sportive de care nu ti cont. deci eu zic ca este cazul sa sondezi ceva mai adanc problema, hope u'll get better... c ya
Pot sa existe multe cauze si unele dintre ele pot fi destul de serioase si de aceea ar fi bine sa consulti un medic de familie, cat se poate de repede.
Incearca sa ai o viata mai activa, putina miscare si mai multa implicare in ceace faci. statul in pat este un microb. te lipesti de el si iti place!