| Silvia93 a întrebat:

De ce ma trezesc aproape in fiecare dimineata tremurand? E un tremur interior ca un cutremur mic. Nu ma doare nimic, nu tremur de frig sau ceva pur si simplu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

Mergi mai bine la medic.Ar putea fi ceva pe sistem nervos, dar mai bine cere sfatul unei persoane specializate.

7 răspunsuri:
| anonimus102938475665748392091 a răspuns:

Hei! nu am idee ce ai putea avea dar poate ai facut tu ceva si in interiorul tau siminti ca nu ai facut acel lucru bine! si eu stiu cum este cand avem la scoala sedinta cu parinti totdeauna mi se intampla asa! nu-ti fie frica sigur este ceva temporar! funda?

| Diana_Diia_1990 a răspuns:

Ai putea sa te duci la un medic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei cumva cafea? poate sa fie si asta o cauza...

| danutzu96 a răspuns:

Si eu am acel cutremurat (doar ca un pic mai mare). La mine cred ca este efect secundar de la un medicament. La tine poate fi de la sistemul nervos sau de la cafea daca bei.

| Silvia93 explică (pentru Diana_Diia_1990):

Daca voiam sa ma duc la medic ma duceam si nu mai puneam intrebarea aici...DUH?

| Silvia93 explică (pentru anonim_4396):

Nu,am citit si sunt atacuri de panica.e pe sistem nervos. Multumesc

| Silvia93 explică (pentru anonimus102938475665748392091):

Of fetita happy
Daca aveam doar grijile pe care le ai tu era bine, am aflat; este pe sistem nervos, atacuri de panica. Nu e nimic sufleteste sau cum numesti tu, o zi buna.