Eu am patit acum ceva timp ceva asemanator, la fel nu auzeam bine si simteam urechea infundata, tot ce a trebuit sa fac era sa ma duc la ORL, sa imi puna in ureche o solutie cu sare si alcool sanitar si sa imi curete urechea foarte bine. Stai linistita nu e grav, dar du-te la ORL ca sa previ sa nu devina grav!
Otita medie este o inflamatie a urechii medie (a timpanului) care se manifesta prin dificultate in auz. Insa e posibil sa fie o simpla raceala.
S-ar putea sa ai otita cum am avut si eu. La fel imi simteam si eu urechea infundata. Ori un catar ceva
Bune raspunsuri am primit! (vorbesc serios)
Am mai avut otita si stiu cum e...
Am uitat sa mentionez ca, acum stau pe scaun si aud totul clar, si cand ma ridic mi se infunda.Sunt si racita!
))))))))))))))))))
YAW! si aia cu dopu'. am avut si 'dop' sa-i zic asa. si atunci auzeam ))
Gata fara glumite stai prin apropiere de mai stiu eu ce. gradina pomi ai stat prin parc in ultima perioada?
ai cumva urechile mari )))) ))) sa nu fi intrat vreo urechelnita si mi te muscat atunea... e grava problema
De vineri pana azi am fost la o cabana la munte ~ Dar de intrat urechelnita nu cred ca nu am stat pe patura ~ acum sunt si racita am stat pe saltea - dar ieri doar ~ azi doar pe scaun mai mult in cabana am fost de ma uitam la tv si pe laptop. Doar de 2 ore o simt infundata
Si daca mi-ar fi intrat, as fi simtit-o! Simt orice atingere mica!
Ufffff ma ucizi tu pe mine in seara aceasta ? sau ti-ai propus lucru asta? de auzit ai mici probleme (sper cu toata finta mea) PS:nu caut sa-ti fac complimente... si CREDE-Ma nu AI CUM SA SIMTI cam tot ce te atinge la perfectiune, ca atare te rog cand ai timp du-te la Doctor ( pentru linistea mea si sanatatea ta ) ok? sau vrei sa mi te iau eu de mâmuţă si sa mergem la doctorash?
Nu prea as vrea sa te ucid!~ Daca insisti putem incerca! (Mai incolo, sunt singura acasa ) ~ No bun, ma voi duce la medic! Daca vrei vi cu mine! )
Desigur ca "as hoinari" intreg pamant, univers" de va fi necesar cobor si in iad :X:X sau urc in rai :X:X bineinteles doar pentru sanatatea ta
Oh yeah!
(Deci acum ma doare adica ma sageata in ureche si ii infundata! @$%$#^$%&@#%! ) )
:*:*
Ahh as vrea sa-ti soptesc la ureche vreun cuvinţel magic sa-ti treaca urechea
Vrei multe! ) Spune! Te ascult! ~ :*
Daca e scrie prin mesaj, ca dup'aia zice lumea ca suntem perversi! )
Fi antena (nu antena parabolica) ci atenta scoate ureghiile pe geam fereastra ce ai tu acolo in camera ta si asculta soapta mea ce cutreiera prin aer, vânt ce adie usor lent foarte lent }{ }{}{}}{}{} }{ 拋物價格 拋物價格 拋物價格 拋物價格拋物價格拋物價格
lasa lumea sa vorbelească ca de cand o stiu eu e foarte perversa. facem o simpla conversatie :X:X
Gata am auzito.maine iti zic daca mi-a trecut durerea asa ca sa te linistesc.
Yeah yeah...o simpla conversatie perversa...) :*
Pentru a evita spamul, sistemul limiteaza trimiterea de mesaje la 25 in 6 ore. Poti trimite urmatorul mesaj la ora 07:29:20
sorry, asta mi-a aparut
Te sfatuesc ca sa mergi la ORL.
Dupa cate stiu eu va folosi apa calda si o seringa, ca sa iasa murdaria din ureche
Nu va tine mai mult de 5 minute.
Nu-i char asa de rau.
Ori o ai infundata de la apa ori ai otita medie... dar mergi si tu la un control