| SnYcK3rS a întrebat:

De ce nu mai am erectie dimineata? Cam de vreo 2 luni nu mai am. Inainte era tun dimineata, acum deloc. Am 18 ani, sunt virgin big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| radda a răspuns:

Gaseste o prietena sa vezi ce erectii vei avea. poate fi si o problema hormonala.un alt motiv ar fi ca erectia o ai cu ceva timp inainte de a te trezi.

| bula2014 a răspuns:

Si seara inainte de culcare ce faci?

| mgtow a răspuns:

E din cauza ca ti laptopul pe picioare sau de la fumat, bautura ciudat dar se mai intampla din cazele consumului de tutun si alcool.

| slayer09 a răspuns:

Inseamna ca in corpul tau se produc niste schimbari hormonale...si din cauza asta nu mai ai, poate ca e si stresul, alcoolul, fumatul sau stilul de viata pe care il ai (sedentarismul.)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit.Nu mai esti copil.Numai copiilor li se intampla una ca asta dimineata. Se va mai intampla sa ai erectie dimineata stai linistit, ce, tu vrei acuma in fiecare dimineata?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru bula2014):

Ii canta de leagan.laughingrolling on the floor

| bula2014 a răspuns (pentru anonim_4396):

O data de doua ori? tare tipu

| ShdDidutz a răspuns:

Inseamna ca in corpul tau se produc niste schimbari hormonale..si din cauza asta nu mai ai erectie, poate ca e si stresul.