Da... mananca sanatos si o sa iti revii, la fiecare farfurie un sfert sa fie carne si 3 sferturi legume diferite. Vezi ca legumele sa nu fie cartofi, pune multe verdeturi multe legume colorate, fa un curcubeu la fiecare farfurie.
Spor.
Apropo, daca tu nu stii sa iti hranesti corpul... cum vei creste un copil?
Vrei sa traiesti cu el prin spitale in fiecare zi sau vrei sa fie un copil sanatos sa se joace sa alerge?
Cel mai probabil acel copil care trebuie sa vina este mai destept decat voi. Stie ca nu este momentul acum.
Sunteti casatoriti, aveti cu ce sa intretineti copilul?
Sau poate ai parteneri sterili? I-ai dus să facă o spermogramă? Dacă îți plac așa mult copiii, ceea ce e de apreciat, ia în calcul varianta adopției...
Dacă judeci un om prin prisma unui cont pe o rețea de socializare/forum, e trist...
Daca te uiți la întrebările ei o să îmi dai dreptate are probleme... Și copilul va avea probleme, bolile psihice se moștenesc nu prea ar fi recomandat da ea face ce vrea și ce simte
Nu conteaza alimentatia.Si nu merita sa schimbi relatie, ca el nu accepta ca nu ai ramas insarcinata.Un copil se face cand esti hotarat, cand ai o relatie stabila si cand ai cu ce sa il intreti.Nu iti iei un barbat, stai cu el o luna si dupa incercati sa faceti copil si daca nu iese va despartiti.Eu am tot 20 de ani, am o relatie stabila, sunt casatorita si nici eu nu reusesc sa raman insarcinata.Dar eu am ovare micropolichistice.Deci gandeste-te sa ai ceva al tau si sa fie serios si dupa fa copii.
Eu as vrea sa am doar ca na... băiatul nu înțelege ca nu se face așa un copil ca in filme "mi-am dat drumul in tine gata rămâi Hocus-Pocus" pentru ca nu scrie nicăieri ca trebuie un spermatozoid sa se ducă repede in ovul. Dar na, putina cultura biologica dar știu toți sa facă sex. Tu ce ai de gând sa faci cu ovarele micropolichisice? Poate am și eu aceeași problema
Iti trebuie un control, mie in urma ciclurilor neregulate de 8 ani, si dupa multi medici am aflat in anul asta ca am aceasta chestie.Nimic nu fac, ele se vor regla dupa ce voi naste.Nu iau tratament.Cunosc persoane care iau tratament.Dar cu un control sau PN vei afla tot ce vrei sa stii despre starea ta de sanatate din pctdv ginecologic.Fiecare organism difera. cat timp de relatie aveti de vreti copii? Tu trebuie sa iti gasesti barbatul care se modeleaza dupa tine.Nu unu, vai de el care numa sex ii trebuie si sa ramai gravida si dupa el se plictiseste si tu ramai cu copilu.Un copil trebuie sa il cresti si sa ii oferi de toate.E usor se facut, dar mai greu e de crescut.
Eu cred ca ii permiti cam multe.Mai ales ca esti tanara. Daca te preseaza, nu inteleg de ce vrei un copil cu asemenea om. Nu asa se fac copii.
In 28 aprilie ai zis ca ai incheiat relatia cu arabu.Arabu e baiatu cu care esti de 8 luni? Acela care te compara cu fostele lui si care te injoseste?
Stai liniștit sunt obișnuit sa se Rada de aspectul meu fizic nu e ceva nou. Porecla mea a fost "spalacita" "fata de broasca" din școala pana la facultate
Da, dieta este vinovata, probabil ca ai ovare plichistice, generate de lipsa vitaminelor si mineralelor din corp, pe care le iei numai din legume si fructe.
Lipsa fierului este doar o parte mica din problema, tu avand probabil avitaminoza masiva, odata ce nu manaci fructe si legume.
In orice caz, te sfatuiesc sa iei in serios dieta si sa incepi sa manaci 2 treimi de legume si 1 parte de carne, ca in decurs de 2-3 ani sa-ti refaci organismul si apoi sa te apuci de ramas insarcinata, findca copilul se poate naste cu handicap, in situatia actuala.
Tu vrei sa faci un copil de parca ai face o paine. Este o joaca pentru tine. "M-am saturat când îmi fac o relație serioasă și in prima luna când își da drumul și îmi vine apoi ciclul sa rămână dezamagit băiatul cu care sunt ca nu am rămas."
Dar din orice relatie serioasa trebuie repede sa sara copilul? Tu gandesti ce spui? Copilul trebuie educat si pregatit pentru viata. Nu il faci cu orice individ care iti pare serios. Sunteti casatoriti, aveti un loc de munca stabil, aveti o casa? Aveti ceva bani la banca pentru intretinerea copilului? Mergi la magazin si vezi cat costa laptele praf, pampersul, hainele. Nu ramai pentru ca nu esti pregatita, daca vei fi vreodata dupa cum te vad.
Pentru tine este ca un sport. Nu lua sarcina si cresterea unui copil drept un lucru usor. Nu e ca si cum faci un aluat care nu ti-a prea iesit dar nu ai pierdut mare lucru. Copilul are o viata intreaga inainte si tu impreuna cu partenerul trebuie sa-l pregatiti pentru ea.
Dupa nickname cred ca te stiu, ne spuneai in trecut ca ai cearcane de care nu scapi
Acum ai o alta problema se pare mai serioasa, de ce nu ramai gravida la 20 de ani
dar care este graba?
Daca ai 100 de iubiti trebuie sa faci cel putin 100 de copii?
care este logica ta?
Iti spun ceva poti sa te superi sau nu, dar dupa modul in care te exprimi si gandesti ai ceva probleme cu capul si nu ar strica sa consulti un medic psihiatru cat si un psiholog
Poate cu ocazia asta iti vor explica ei de ce nu gandesti ok si nu are rost sa stai cu cineva care te trateaza ca pe o carpa, acest arab care pare ca-si bate joc de tine!
Pune mana pe carte, ca la 20 de ani nu la copil ar trebui sa iti stea gandul...penibil.
Khizarix12 întreabă: