| Anonimow a întrebat:

De ce nu pot sa strang pumnii cu putere adica pur si simplu cand strang pumnii parca imi simt mainile moi de tot nici nu am forta sa strang calumea.Nu mi se intampla doar cad ma trezesc cum am auzit ca patiti majoritatea....eu simt asta mereu.Forta am in mine...am facut ceva sala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi să te vadă medicul de familie, analize de sânge, etc.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Este un lucru normal deoarece in timpul noptii muschii au stat in repaus.
Succes!

| Fikki a răspuns:

De obicei când muschii sunt in repaus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ar trebui sa mergi la medic pentru niste investigatii.
Te pup!

| Anonymunon a răspuns:

Asa mi-se intamplasi mie cand ma trezesc dimineata pentru ca esti dupa somn esti odihnit si nu ai forta sa strangi.

| Bucurie_Bogdan_1998 a răspuns:

In perioada in care ai dormit muschii s-au relaxat pentru ca nu i-ai folosit deloc, si in momentul in care ii fortezi o sa te doara.
De exemplu, sa zicem ca un sportiv se apuca sa faca sprint-uri fara incaltzire. Muschii lui in acest moment sunt fortati si alearga mai incet fata de atunci cand sportivul face incalzirea corespunzator.

| deliamarie01 a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu un medic sau cu parinti!