| LanguageMaster a întrebat:

De ce România nu cumpără vaccinul rusesc pentru COVID-19?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Romania nu cumpara de capul ei. In UE vaccinul se cumpără unitar iar UE nu a autorizat Sputnik deci nu are cum sa il cumpere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu este testat in Europa si nu dam noi banii pe prostii

| darctron a răspuns:

Pentru că nu are o rată de succes destul de mare și nu a fost autorizat în UE, că BioTech sau moderna

| NotNamed a răspuns:

Pentru ca nu este autorizat si pentru ca bolsevicii nu merita sa faca afaceri cu noi daca ne raportam la istoria lor fata de noi.

| Gabryel85 a răspuns (pentru darctron):

Are probabil 91%, dar ai nostri fac alergie la tot ce vine de la rusi.

| tonyc7 a răspuns:

Deoarece e ferm convinsa ca tot ce vine din Vest e bun.

| darctron a răspuns (pentru Gabryel85):

BioTech 95 deci

| Gabryel85 a răspuns (pentru darctron):

Da, dar nici 91 nu e rau, comparandu-l cu 60-70%.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Gabryel85):

Nu ca ar fi rusi recunoscuți pentru inovațiile lor tehnologice ca sa nu faca vestul alergie.

Bula
| Bula a răspuns:

Motivul e simplu, il poate constata oricine:
Ai vazut vreun schimb valutar care schimba lei-ruble? big grin

| Apokales a răspuns:

Pentru ca suntem in U.E., nu in cea a lui Putin. Plus ca din ce stiam eu vaccinul nu este aprobat de OMS.

| Gabryel85 a răspuns (pentru suntserios):

Serios? Eu stiam altceva despre ei. Nu erau ei primii cu explorarile spatiale? happy

| Dandinelle a răspuns:

E simplu, cum s-au scris, ce behăie EU asta dansează toată gruparea. Poate sa fie și un placebo ei tot îl vor administra după cum li se cere.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Pentru ca e o tara de rahat din toate punctele de vedere si poti sa iti dai seama de asta dupa cum sunt oamenii aici, incepand de la copii si pana la batrani. https://www.youtube.com/watch?v=l39A5yB8U1A
Imi pare rau ca m-am nascut aici sunt tari unde se traieste mai bine ex: Japonia, Corea de Sud, Emiratele Arabe Unite.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Dandinelle):

Daca nu ne behaia UE primeam vaccin in 2030. Da e ok, probabil tu nu crezi in virus si banuiesc ca nu aveai nevoie de vaccin.

| Dandinelle a răspuns (pentru suntserios):

Nu contează dacă eu cred sau nu. Vaccinul e deja pe piață, cumpărat în multe țări din Eu. Mă întreb oare ce o sa se întâmple cu țările care nu-și permit și nu sunt in EU

| goguPatent a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Si ce treaba are asta cu vaccinul Rusesc? Era mai bine daca eram o tara care foloseac vaccin neaprobat de cele mai competente foruri medicale din sua si europa?

| goguPatent a răspuns:

Romania nu face achiziții singura. Face ue pentru noi. Si de ce ar cumpara UE vaccinul rusesc care a sarit vreo 3 etape?