| LanguageMaster a întrebat:

De ce unii medicii sunt fumători înrăiți?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pentru ca si ei sunt oameni si ei au vici.Sti vorba fa ce iti zice popa nu ce face el....Sunt stresati ca au o munca complicata iar de ei depinde viata oamenilor

| Daria1998 a răspuns:

Este vorba despre un tic nervos sau din cauza stresului acumlat pe parcursul zilei petrecute in spital. Multitudinea de pacienti si cazuri grave sau mai putin grave declanseaza cu usurinta starea de nervozitate si stres.

Sper ca te-am putut ajuta si multa bafta!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Freya1):

1. popa este cuvantatorul lul Dumnezeu, pentru noi, pacatosii!
2. popa stie cel mai bine care este Calea lui Dumnezeu care trebuie urmata!
3. popa aduna averi pe pamant!
4. pentru ce dracu sa nu fac ce face si popa?
winking laughing laughing laughing

| Freya1 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Eu nu sunt cu popi asa ca nu am sa discut despre asta.Tot ce stiu e ca e om ca mine cu aceleas pacate

| Clorox a răspuns:

De ce sa nu fie? Nu-s tot oameni?

Stiam eu, ca ma iubesti.winking tongue

| Freya1 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Gata cu fotosinteza ca o sa zica oameni ca e pe bune tongue

Bula
| Bula a răspuns:

Ei fac doar experienta, pe pielea lor, sa vada cine are dreptate: fumatorii sau antifumatorii...

Sau : pe curand, scandal; ca se poarta cu tocuri de 12. winking laughing tongue

| OneReason a răspuns:

Pentru ca se simt bine cand fumeaza si ii ajuta atunci cand sunt stresati.

| AnastasiaK a răspuns:

Pentru ca au dreptul asta laughing Multi dintre ei au chiar un stil de viata complet nesanatos. Doar pentru ca stii ca o actiune iti face rau nu inseana neaparat ca n-o s-o faci. Tie nu ti s-a intamplat niciodata sa faci ceva ce stiai ca iti dauneaza?

| anonyymuusss a răspuns:

Sunt și ei oameni. Stres probabil