Rino faringita aia nu e nimic grav, chestii de pe limba probabil e candida. Nici astea nici spasmofilia nu cred ca iti provoaca probleme cu sufocatul. Nu esti cam stresat? Panicos? Nu ai si alte simptome de exemplu, agitatie, palpitatii, insomnii? Se poate sa fie ceva de ordin psihic, o mica anxietate.
Mda... mi s-a mai spus asta, dar daca ar fi anxietatea de vina criza aia ar trebui sa fie doar in capul meu, insa nu pare sa fie asa.Am fost la psiholog cand am fost internat prima oara in spital si m-a diagnosticat cu anxietate accentuata, nu mi-a zis chestia asta am vazut-o eu pe fisa de externare, pana atunci habar nu aveam ce inseamna "anxietate" pana am cautat pe net de curiozitate si din momentul in care am aflat ce inseamna, intr-un fel am inceput sa simt ca o am, dar totusi pana atunci nu paream sa am niciun simptom al anxietatii, e ca si cum as fi avut-o dar nu s-a declansat pana in momentul in care am stiut ca o am)
Nu e doar in capul tau, e o boala ca oricare alta, are manifestari fizice. Si eu am avut si ma apucau palpitatiile, palmele mis e faceau ba calde si transpirau, ba reci ba gheata, uneori nici nu puteam vb. Ideea e ca daca ti-a pus diagnosticul ala trebuia sa mai consulti un alt psiholog, sa ii spui problema ta vezi ce zice, preferabil privat.
anonim_4396 întreabă: