Foarte rar..Nu mananc dulciuri ca nu sunt cu ele, sucuri nu am baut de nu stiu cand am iesit ultima oara in oras, beau apa plata sau ceai, si mananc doar mancare gatita.
Ce mananc mai des sunt cipsurile si beau cafele 3in1 si ciocolata calda si de fumat fumez doar vreo doua tigari pe zi 3 de luni de zile
Incearca sa iei Colebil sau Hepatobil de 2 - 3 ori pe zi, timp de 2 - 3 zile si vezi cum te simti! Daca poti fa-ti un masaj mai apasat pe maini de la cot in jos pe partea de deasupra mainii! Ai mancat ceva gras acum ceva timp in urma, insa nu-i nimic grav. Ce culoare au varsaturile? Normale sau galben catre verde? Mai poti incerca apa cu lamaie dimineata pe stomacul gol cateva zile. Numai bine!
Buna, suferi de helicobacter stomacal, dupa parerea mea de oarece aceste simptome duce la acea afectiune, acea bacterie nu ii da pace stomacului, du-te la un medic si explica-i ce si cum., iti va da un tratament, sanatate
Raspunsul il poti prtimi doar de la un medic in urma unor investigatii ( analize de sange si ecografie)...
Asa am si eu dupa ora 20:00 sera si nu pot sa adorm deloc ma duc de fiecare data pana afara vars tot din mine si imi revin nu stiu deloc de la ce poate fi eu beau si mult coca cola pe zi