| scarlxrd a întrebat:

De ceva timp nu pot sa respir. Cand alerg sau depun efort nu am vreo problema sau altceva, dar pur si simplu cateodata nu pot respira si ma daore undeva in zona omoplatului. Probabil este un junghi deorece eu practic baschet si tin minte ca am jucat neincalzit si m-am prins de cos, iar apoi m-a durut spatele in aceeasi zona. De asemenea banuiesc ca este si anxietatea.
Stiti ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate că ai răcit la coaste, poate fi (și) o întindere, ori o nevralgie intercostala. Toate acestea pot provoca dureri "ascuțite" care fac dificilă respirația.
Nu se poate afla cauza suferinței tale fără o examinare medicală. Du-te la medicul de familie ori la un internist.
Până atunci, îți poți da cu un gel antiinflamator, fiindcă chiar calmează durerile. Și ține căldură la spate și nu mai arunca hainele de pe tine, atunci când ești transpirat. Sănătate!

7 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Te sfatuiesc sa consulti un doctor. Poti incepe cu medicul de familie.

| darrio2007 a răspuns:

De ce nu mergi la un medic? Ce crezi ca putem spune noi, ăstia nepriceputii?

| Începătorul988 a răspuns:

Ai ceva la inima! Consulta medicul.

| Bondarel99 a răspuns:

De asemenea banuiesc ca e si anxietatea?

De fapt se poate sa fie DOAR anxietatea. E probabil cel mai comun simptom.

| Anon31241212 a răspuns:

Cel mai indicat e sa mergi la un cardiolog si endocrinolog. Si eu am problema asta. Efectiv daca fac cel mai mic efort ma dor toate in mine. Eu am suflu la inima (din nastere), care nu se va inchide niciodata. Nu te teme nu e grav! Doar ca nu poti face efort intens. Vezi daca nu ai ceva la tiroida. Problemele cu tiroida pot cauza anxietate si oboseala excesiva. Multa sanatate!

| scarlxrd explică (pentru Anon31241212):

Pot sa depun efort, nu am o problema cu asta doar cateodata nu pot respira la un moment dat

| scarlxrd explică (pentru floresdemayo):

Tin minte ca m-a prins si o ploaie zdravana, poate ai dreptate