| DevilEyes a întrebat:

De ceva vreme am o temere. Dantura mea nu a fost niciodată perfecta, iar la cei 16 ani ai mei am rușinea să spun că încă mai am dinți de lapte. Incisivii laterali superiori sunt neschimbati şi mă îngrijorează faptul că unul dintre ei dă semne să se miște. spre a cădea. E oare normal să-mi cadă dinții de lapte la vârsta asta? Exista posibilitatea să nu-mi mai crească cei definitivi?
Îmi e teama numai sa ma gândesc la faptul că va trebui sa ies în lume cu "lipsuri în gură ". Sunt extrem de complexata de felul în care arat, fiindcă ăsta nu-i singurul aspect care mă supără la mine şi mă simt neputincioasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

E cam târziu la 16 ani, dar dacă vrei să te lămurești faci o radiografie și medicul dentist îți spune care este situația.

| Anuket a răspuns (pentru Anuket):

Acum se pot pune implanturi, deci nu mai sunt o problemă lipsurile.

| mgtow a răspuns:

Daca mergi la dentist de 2 ori pe an o sa obtii raspunsurile ideale. Se mai face operatie pentru remedierile lipsurilor cand o sa ai bani, in caz ca e nevoie