Salut! Si eu am trecut prin asta si uneori mai trec, cand am avut stare depresiv anxioasa, aveam atacuri de panica, insa nu e neaparat de la asta. Presupun ca e posibil sa fie si lipsa mare a mai multor vitamine, sau a fierului, magneziu, calciu etc. Depinde ai putea sa imi descrii o anumita situatie mai detaliat si as putea sa iti dau un sfat mai bun!
Pai acu iau niste calciu pentru ca am o pata alba pe unghiie si mi-a zis la farmacie ca am lipsa de calciu si mi-a recomandat niste calciu sa iau 10 plicuri 10 zile 1 plic pe zi, si inainte sa ma duc la farmacie ieseam pe afara si cand mergeam pe strada ma uitam stanga dreapta eream asa ametit cand vedeam masinile tulburat mergeam parca eream beat dezchilibrat, si uneori cand tb sa se intample ceva ma panichez uite sa zicem asa daca vin niste doctori acu la mine si sa-mi faca o injectie ma sperii zic mama ce seer baga in mine o sa mor imi bate inima, cateodata cand imi vine ameteala mai rau parca imi vine asa sa ies afara sa fug nu stiu. si vorba ta poate o fi o lipsa de vitamine ceva dar ce vitamine sau ce am astept raspunsul tau.
Salut vreau sa intreb cati ani ai. Eu am 16 ani si trec prin aceleasi chestii in acest moment, si acum am obrajii amortiti cand scriu deci trebuie sa termin repede. Danseaza, asculta muzica, ia calciu, mananca mult chiar daca nu poti, rosii branza ia Calciu cu magneziu sau calciu masticabil sau magneziu dizolvat, calciu gluconic fiola il bei gol asa, mananca grapefruit( te simti usor dupa ce mananci grapefruit si nu te mai ia ameteala vreo 5 ore ) ca sa dormi cumparati BienDormir Melatonina FORTE iei una seara la ora 9, in rest sanatate multa, du-te la psihiatru si la psiholog o sa iti treaca. Si acum sunt ametit, nu trebuie sa te mai gandesti la asta, fa alte chestii. EU de 2 saptamani nu am mai fost la liceu ca nu pot fi concentrat la nimic. O sa iti treaca salut!
Multumesc frate si am o rugaminte la tine ia Y! M meu si da-mi cerere sa mai vb tatuaje_rapp@yahoo.com.Sanatate!
Te sfatuiesc sa nu iei medicamente fara prescrierea unui medic. Si infometarea, programul dezordonat sau o anumita perioada din viata ta care te-a marcat sau o problema de natura psihologica probabil si-a lasat amprenta. Straduieste-te sa le combati cerand ajutorul si mancand mai sanatos, crede-ma am experimentat care e diferenta si treptat se va vedea o schimbare, sa nu mai zic ca si orele nedormite in timp se vor vedea.
Pai trebuie sa le iau frate... ca acu le-am inceput tb sa iau 10 zile fac pauza 10... stii. eu am medicu de familie in Bucuresti si atunci a fost caz extrem am crezut ca o sa lesin. si mi-a zis doamna ca am lipsa de calciu ca mi-a vazut punct alb pe unghie dar zi-mi si mie ce pot sa fac sa iau?
Laur_689 da-mi da-mi add pe Y! M :tatuaje_rapp@yahoo.com