Mergi la Doctor, si eu am patit asa, sigur ai Otita, o sa iti dea niste picaturi sau ceva si intr-o saptamana-doua o sa iti treaca
Si eu am avut la fel. E din cauza ca ai stat cam mult in apa si dupa aia nu te-ai sters bine in urechi. Trebuie sa te linistesti, nu te mai baga in apa si ia ceva fin gen o batista sau maieu si freaca in ureche chiar daca doare de iti vine sa mori. Nu hartie sau betisoare de urechi! La mine a fost mai grav. Dupa ce nu ma mai durut, nu ma mai puteam baga in apa decat dupa 3ani. Ai grija! Daca nu iti trece in max 2 saptamani cand stai la suprafata verifica un medic de familie. Sper ca am fost de folos!
Probabil ti-a intrat apa in ureche, am avut aceeasi problema anul acesta la mare, a trecut de la sine in 2zile. Daca simti ca nu rezisti ia un calmant pentru durere
Nu vreau sa te sperii, dar un vecin de-al meu a facut meningita din apa marii. Tot asa, il dureau urechile si capul. Mai bine mergi la medic. Poate sa fie si o banala otita. Sanatate!
Staim de picaturi! Mi-am luat otocalm si parca a mai trecut! dar le simt mult timp in ureche dupa ce le pun!
Cel mai bine e sa consulti un medic.
Cel mai probabil ai otita, dar acestea sunt de mai multe tipuri:
Cele mai usoare trec de la sine
Cele mai grave pot duce la surzire fara un tratament medical adecvat.
User252426 întreabă: