| kingsRo a întrebat:

De dimineata m-am trezit cu o durere de gat, in partea exterioara, cam intre coloana vertebrala si ganglion.Simteam muschiul incordat.Cine ma poate ajuta cu niste informatii despre asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| SimonaSmile a răspuns:

Posibil (dupa descriere) sa ai un torticolis. Am patit-o si eu, e dureros.Mie mi-a trecut cu Clafen (diclofenac sodic de la antibiotice). Succes!big grin

| asdasdasdasdasdsa a răspuns:

Frate durerea de gat nu poate fi pe exterior doar in interior sau daca ti-a bagat unu o carata la gat. Dar asa nu lasi sa treaca. Dar daca ai avea durere in gat ti-as recomanda niste pastile cu gust puternic de menta tongue. Sau niste pastele care se prepara cu apa sau se sug. Si o sa iti treaca durerea tongue
S-au incearca sa nu stai in frig nu stiu puneti ceva la gat un fular sa simti caldura dar pe caldura de e afara. Deci lasa sa treaca si daca e in interior durerea te-a tras curentu si ai racit alta explicatie nu am. Dami si mie funda te rog frumos fiind ca am fost baiat bun si am incercat sa te ajut tongue. Mersi anticipat

| dannyel86 a răspuns (pentru asdasdasdasdasdsa):

Nu ai avut niciodata torticolis? O durere la nivelul gatului din cauza muschilor din zona respectiva? Iar durerea e exterioara, si total neplacuta.

| asdasdasdasdasdsa a răspuns (pentru dannyel86):

Nu nu am avut si cum zise SomonaSmile ca si ea a avut nu stiu ce. Asa si eu il sfatui sa ea niste medicamente si fusei primul dintr-e voi as merita funda kingsrowinking

| dannyel86 a răspuns (pentru asdasdasdasdasdsa):

Eu stiu ca torticolis-ul nu trece cu medicamente.
Comprese cu apa rece/caldutza si repaos temporar. Nu fortezi gatul, nu-l misti brusc si astepti sa treaca.
Daca ai luat pastile pentru torticolis, iti garantez ca si-au facut efectul in alta parte, numai la gat nu.
Funda o primeste cine merita, nu cine raspunde primul.

| asdasdasdasdasdsa a răspuns (pentru dannyel86):

Dar nu zisei eu ca am luat cap de nuca ci fata aceia pe de alta parte si eu am raspuns bine. Sa ia medicamente sau sa il lase in pace sa treaca singur uita-te atent la ce am scris,, ca esti mai prostovan decat un ciumag :*. Nici nu te mai obosi sa scrii ca nici nu mai raspund. FUNDA FUNDA FUNDA FUNDA! Am raspuns primul si pe de alta parte in raspuns ai 2 posibilitati ori sa iei medicamente ori sa il lasi sa treaca tongue! fundita; x