| Caminschiana a întrebat:

De doua luni m-am apucat de jogging. Nu am nicio problema cu alergatul in sine, insa dupa ce alerg ma dor picioarele foarte tare. De ce oare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca sa alergi impreuna cu altcineva. Astfel, vei evita sa alergi prea repede, sa te fortezi. Totodata, cumpara-ti o pereche buna de adidasi pentru alergat, dintr-un magazin de articole sportive. Si nu uita de incalzire!

5 răspunsuri:
| bluedar a răspuns:

Poate sa fie si o problema legata de faptul cum calci atunci cand faci jogging, astfel fortand muschii care apoi isi fac de cap...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai uitat sa-ti pui incaltari?

| alinbogdann a răspuns:

Inainte de antrenament ia o pastila de magneziu efervescent intr-un pahar de apa.Si adidasi de alergat

| anca_moga a răspuns:

Faci incalzire inainte de a pleca la alergat?

| theangelanca a răspuns:

Cum ai spus si tu te-ai apucat acum 2 luni, oasele ti se dilata putin si atunci apar dureri, dar si jogging-ul trebuie luat cu masura nu prea exagerat, asa ca incearca sa alergi cam 2ore pe zi, sper sa-ti foloseasca parerea mea, iti doresc succes.