Intreaba-ti parintii daca ai patit ceva rau/te-ai speriat foarte tare intr-o noapte de revelion, in jurul varstei de 4 ani. Si gandeste-te ce reprezinta pentru tine noaptea de revelion, prima zi din an, trecerea dintre ani si ideea de a incepe ceva nou; adu-ti aminte ce ti se spune inca de mica despre trecerea dintre ani si sfarsitul/inceputul anului, vorbe, obiceiuri, intamplari, tot ce are legatura cu aceasta perioada.
Din moment ce starea ta de rau apare doar in noaptea de revelion cauza nu e una medicala. Inainte de a te gandi la vraji, deochi si altele asemenea verifica sa nu fie o cauza psihologica.
Și eu am fost deocheată. De niște oameni care erau uimita ca eu la doi ani știam piesele de șah. Iar după de m-au deocheat, de fiecare când cânta cocoșul, urlam de nu mai puteam. Mama m-a dus la o bătrânică, care le avea cu descântatul, și mi-a zis ca sunt foarte deocheată. Nu mai stih ce mi-a făcut, dar eu mi-am revenit și fără să port brățară roșie. Nu neapărat e să porți brățară roșie, ci să te descânte cineva... Ai grijă. Îmi spui dacă îți mai e rău de revelion. Sunt curioasă.
Poate avea legatura cu asocierea revelionului cu o trauma din copilarie, dar sunt posibile si probleme la urechea interna care se acutizeaza din cauza zgomotului prea puternic - galagie in casa, pocnitori, artificii etc. Deochiul si alte primitivisme nu isi au locul pe sectiunea "Sanatate".
Cel mai probabil este o cauza psihologica sau daca ar fi deochi, gandeste-te ca singurul mod de a infrunta ceva de la diavol este apropiindu-te de Dumnezeu, dar nu despre tratarea deochiului este vorba la categoria Sanatate.
Probabil ca nu ești deocheata probabil o vrăjitoare a pus un farmec pe cineva și în loc să calce acea persoană pe el ai călcat tu crede-ma am avut o prietenă tot la fel și a fost la cineva care știa să desfacă aceste vrăji și apoi nu a mai avut nimic
anonim_4396 întreabă: