Poate fi un lipon de grasime sau pur si simplu iti iese un cos pe sub piele. Pune pe cineva sa examineze acea locatie si daca nu-si da seama viziteaza medicul orl-ist. Sanatate!
Sunt ca un fel de ganglioni.Am avut si eu. Iti voi da un remediu mai babesc, mie mi-a trecut asa:incalzesti apa intr-un ibric, iei o lingura de LEMN, o lasi sa se incalzeasca in apa aia fiarta(asa cat suporti tu), apoi maseazate cu acea lingura calda pe ganglionul acela(care banuiesc ca e pe vreo vena de la gat, asa am avut eu).
Sunt ca un fel de ganglioni.Am avut si eu. Iti voi da un remediu mai babesc,mie mi-a trecut asa:incalzesti apa intr-un ibric,iei o lingura de LEMN, o lasi sa se incalzeasca in apa aia fiarta(asa cat suporti tu), apoi maseazate cu acea lingura calda pe ganglionul acela(care banuiesc ca e pe vro vena de la gat,asa am avut eu).
Poate te-a muscat ceva, nu stiu sigur sa-ti raspund pentru ca pentru a te evalua corespunzator ar trebuie sa te vad de aceea recomand sa te duci la medicul de familie, nu-ti fie rusine tot raul spre bine.