| PanicInThePentagram a întrebat:

De la cati ani ai inceput sa fumezi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 17 ani. Nu am început să fumez, dar am încercat anul trecut prin august. Nimic special...

17 răspunsuri:
| floridemar17 a răspuns:

14. big grin

| ingeras38 a răspuns:

Nu e o varsta anume cand vrei dar te sfatuesc sa nu te apuci ca dupa nu poti sa te mai lasi iti zic din propria experienta

| Motisor a răspuns:

Nu fumez!

| mona a răspuns:

Eu de la 18-19 ani fumez

| YoYuRyLoWe a răspuns:

Pai am incercat sa fumez de curand! Am fumat 3 zile apoi m-am gandit ca nu sunt eu ala sa fumeze si mam lsat ieri nici nu m-am mai atins de elehee hee sper sa ramana asa pana la 80 de ani :X:X Am 15 ani Da e tarziu!hee hee)

| bogdyi a răspuns:

13

| IonutAxi a răspuns:

Nu Fumez. happy

| weezyweezy69 a răspuns:

N.am inceput. si nici nu o sa incep tongue imi dai o funda big grin?

| mdany a răspuns:

Nu fumez.Si nu prea ar fi indicat pentru niciunul caci doar iti distrugi sanatatea fara sa-ti dai seama. Tigarile sunt asa..de fita, sa fiu si eu smecher ca fumez si cam atat.As face tigarile 50lei/pachet.Atunci sa vad care mai cumpara.Asta e deja o boala mintala..nici nu ti-au dat flocii bine si deja esti cu pipa-n gura.(vorbesc la modul general)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru weezyweezy69):

Pentru ce dracu' vrei mă fundă?

| PanicInThePentagram explică (pentru anonim_4396):

Ca sa-i tina de foame...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PanicInThePentagram):

În acest caz, lasă-l nemâncat. big grin

Chiar asta aveam de gand sa fac laughing

anonim_4396

Sunt sigură de asta. Stai liniştită. Eu am o boală pe cerşetorii de "funde" ( pe care le văd mai mult panglici; niciodată nu am înţeles de ce li s-a dat această denumire ) straight face

Voi sta.si stai linistita nu esti singura care are boala pe cersetorii de funde si voturi (in afara de ''stupid'' si ''eronat'') ca p-alea le ofer fara sa ma las rugata

anonim_4396

Mulţumesc lui... Galileo că există "stupid" şi "eronat".

| Purgatoriu a răspuns:

12. do NOT judge me plz...