anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la ce te ingrasi cel mai tare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
doiny
| doiny a răspuns:

De la produsele de fast-food, dulciuri, etc. de la faptul ca mananci de placere si nu de foame si pentru ca nu faci miscare.

4 răspunsuri:
| alessandra a răspuns:

Eu cred ca depinde de la om la om.Eu de ex daca tin un regim si renunt la paine chiar se simte; un secret daca nu poti sa renunti la bunatati:injumatateste portiile, eventual foloseste farfurii mai mici.

| oareunde a răspuns:

cel mai tare te ingrasi de la alimentele cu cel mai mare continut de lipide. Printre acestea sunt: smantana(30% lipide, enorm de mult), untul(84% grasime), uleiurile vegetale, margarinele...

| ioana08 a răspuns:

Pai s-ar spune ca de la paine... poate este adevarat, dar cred ca si de la dulciuri, daca mananci multe, si poate si d la carnea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De la mancat mult si des sau foarte mult si doar o data pe zi!

Întrebări similare