Offf. Tot vad ca zilnic postezi intrebari pe aceasta tema. Te apreciez sincer, ca iti iubesti prietena si te ingrijorezi atat de tare. Stii ce zic eu? Poate si din propria experienta... Un doctor e cel mai bun. Daca nu vrea sa ii zica adevarul medicului de familie, si mai e si minora, ii spune medicului ca o doare tare tare burta si ca vrea sa mearga la ginecolog ca i-a intarziat si menstruatia, iar medicul e obligat sa ii dea o trimitere. E bine sa mearga la ginecolog, sa vorbeasca cu o persoana specializata, zic eu. Aceasta pastila este o BOMBA hormonala. Poate prietena ta e sensibila.A trecut o luna de atunci iar efectele se pot intinde pe o perioada luuuuunga de timp. Si cand zic lunga, ma refer la cateva luni.Depinde ce fel de organism are prietena ta. Ai grija de ea si duceti-va la medic, cine stie ce are... daca tot prezinta atatea simptome ( am citit si restul intrebarilor tale).
A, si sa stii ca poate fi si autosugestia in capul ei, de prezinta atatea simptome. Citind si ea la randul ei anumite chestii poate doar isi sugereaza anumite simptome ( am patit-o si eu de multe ori, o data chiar credeam ca eram insarcinata, dar nici nu se punea vorba )
In fine, sper ca nu te-am plictisit. Acum trebuie sa aveti mai multa grija pe viitor, deoarece nu mai poate lua pastila asta, mai ales ca e asa sensibila si prezinta ATATEA efecte adverse!
Sanatate!
Nu ma plictisesc niciodata vorbele si sfaturile unui om cu inima buna care incearca sa ajute . Acum s-au potolit, dar ea nu are autosugestie, tot ce stie ii zic eu ca ea nu citeste nimic :d.
Te pup mersi!
Insarcinata nu e, iti spun sigur, sigur. Nu se ramane asa usor insarcinata, ca sa fiu explicita. Ai zis ca nici macar nu ai ejaculat, Totusi, cred ca stii si tu ca prezervativele "omoara" acel lichid pre-seminal, au un fel de substanta, nu stiu asa ca eu cred ca postinorul l-a luat degeaba, si de aia are atatea simptome, ca practic nu a ajutat-o cu nimic, i-a facut mai mult rau. E bine ca ati fost precauti si n-ati asteptat sa dea norocul peste voi, si sa nu aiba nici un bebe. daca are vreo 16 17 ani mai bine se duce la medic sa ii prescrie anticonceptionale, asa aveti amandoi parte de placere, si nu mai stati cu stres!
O seara buna si sanatate!
Nu vrea anticonceptionale ca cica se ingrasă, este alegerea ei, eu i-am spus clar ca sexul pentru mine va mai fi atunci cand nu voi avea frica de copil, daca nu vrea anticonceptionale.
Ii e pofta si ei in fiecare seara, dar eu sunt precaut si constient de viitorul meu nu mai vreau nici cel mai mic risc. Oricum cred ca placerea o va nauci si se va orienta către anticonceptionale.
Mersi frumos si multa sanatate si tie!
Spune-i asa! NU se ingrasa daca face analize. De aceea sunt mai multe tipuri de anticonceptionale. Daca a auzit pe la prietene care au luat dupa capul lor, da, dati seama, te ingrasi te deformezi iti apar bube etc. Nu stiu, eu zic sincer sa va protejati mai ales ca sunteti tineri si n-aveti nevoie de copilasi si batai de cap. Anticonceptionalele daca sunt luate la timp, exact la aceeasi ora, dupa vizita si analize la ginecolog nu se intampla nimic! Decat sa stai cu balonasu, ba ca se rupe, ba ca nu e prea placut cu el, mai bine o convingi tu sa ia niste anticonceptionale
In fine, nu este treaba mea, dar e mai bine pentru voi si pentru linistea voastra,
Gata, am tacut, ca imi merge gura in seara asta . noapte buna
Merge bine gura :d.
Sa vad cum fac sa o conving, primul pas ar fi ginecologul, un schimb de cuvinte cu el ne-ar lamuri per total.
E bine ca am scapat de problema asta care mă măcina.
Trebuie sa mearga la ginecolog sa vada daca e bine, sanatoasa. Sunt multe afectiuni care nici macar nu prezinta simptome, asa ca mai bine sa fie descoperite din timp.
Intre timp... nu pot sa iti urez altceva decat distractie placuta, acum ca ai scapat de stres . haha. o seara buna
Multumesc frumos!
Ea se simte obosita si spune ca are lumina stinsa in camera dar cand se uita la mobil o deranjeaza lumina, imi spune ca nu o ustura ochii o ia o durere asa din interior.
Ce sa fie? Va pup multumesc frumos :*
Din ce stiu eu asa, nu are legatura cu postinorul. Daca o doare capul, ar putea fi un efect advers, insa acea durere... nu pot sa mi-o explic. Adica eu o mai patesc, dar eu am miopie, saraca de mine, si ma mai doare :s. Daca mai persista sa mearga la oftalmolog. Eu iti spun ca n-are treaba pilula cu ce o doare pe ea, insa poate fi o alta cauza
Oboseala este un simptom al pastilei. Multi il confunda cu cel al sarcinii.
Ar fi bine sa mergi cu ea la farmacie si sa ii iei niste vitamine ceva. Acum are organismul slabit, mai e si astenia asta de primavara, de aia poate va avea impresia ca o dor toate. Sau sa ia ceva pentru intarirea sistemului imunitar, pentru ca e slabita, cu toate ca ea nu simte. Nenorocita asta de pastila i-a facut mult rau, crede-ma, si ii va lua ceva timp pana i se va regla organismul! Aveti grija pe viitor.
pupici primavara frumoasa!:*
Stiu stiuuuuuuu
Saraca de ea.
Dar a si plans(am suparat-o ) si este si obosita + astenie mai ales nivelul ridicat de progesteron hormonul conținut de pastila (primul simptom al progesteronului ridicat este oboseala/somnolenta), deficit clar de estrogen, hormonii sunt cu susul in jos in corpul ei .
Multumesc frumosi dumneavoastra o primavara frumoasa!