anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la un timp cand incerc sa dorm, dupa cateva minute aud diferite zgomote in cap foarte enervante si voci. Vreau sa ma trezesc si nu pot, nu-mi pot deschide ochii iar cand adorm din nou zgomotele revin.Cred ca e ca si cum as fi intre realitate si vis. Va-ti mai intalnit cu asa ceva? E foarte aiurea sa fi obosit si sa nu poti dormi din cauza asta straight face Aveti vreo solutie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Crisss22 a răspuns:

Pai cred ca te gandesti prea intes la ceva. adica cred ca ai ceva pe sufelt poate acesta este motivul sau din cauza oboselii excesive. nu te mai poti controla. adica cred ca este din cauza agitatiei.thinking

| ihuaacrazyproduction a răspuns:

Incearca sa veziii ce iti vik vocile.de obicei cand ai un vis dinasta ti se zice ceva vrea sa ti se transmita. ceva mi-s-a intamplat si mie sa stii si am aflat ce vroia sa imi zic am facut ce mi s-a zis si dupia am dorimit in linistita.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU sint zgomotele din vecini? Cind pui capul jos se aud mai bine decit atunci cind esti in picioare. Iar cind esti obosit si nu te poti trezi, ti se pare ca ai halucinatii. Incearca sa schimbi camera 2-3 nopti. Vei dormi bine, vei fi odihnit si asa vei gasi si cauza. Somn... bustean!

| Biiiby a răspuns:

Te gandesti intens la ceva,cand dormi lasa problemele deoparte si gandeste-te doar la somn,vocile enervante sunt probabil gandurile tale care ti se amesteca,probabil ca gandurile tale sunt intense si esti foarte hotarata in ceea ce vrei sa faci si asta este un lucru foarte bun, arata ca esti hotarata si independenta, dar cand ai nevoie de relaxare(somn) sr trebui sa le lasi, cand auzi voci(pe care le auzi thu de obicei)incearca sa te gandesti la o melodie, melodia ta preferata o sa te relexeze total si nu te vei mai gandi la elehappy Succes

| Rebekka97 a răspuns (pentru ihuaacrazyproduction):

Pe bune?laughing Ce ti-a zis sa faci?