anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De luni,mi-au aparut niste leziuni rosii, doar jos, pe picioare, ca niste intepaturi de tantar.Doctorul de familie a spus ca nu este de la mancare, ci este o reactie alergica de la o intepatura de tantar.Mi-a recomandat Fastum Gel.Sunt in numar destul de mare, doar pe picioare.Dar am observat ca mai apar cateva, in fiecare dimineata, tot pe picioare, dar mai sus.Cat credeti ca va tine asa si ce ar mai fi de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai, cit timp mai sint tintari. Foloseste ce ti-a spus doctorita (nu "doctora", ardeleanule / esti din zona Bistrita-Mures-Cluj?)

| Lightning1997 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu,sunt din sudul tarii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lightning1997):

Are sa-ti creasca nasul ca lui Pinochio!

Nu mai conteaza, eu am pus intrebarea pentru altceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lightning1997):

Si ti-am si raspuns la intrebare. In plus, te ajut sa te corectezi. Asta numai daca vrei, daca nu, vei plinge ca te persecuta profesorii.

Uite-te printre raspunsurile mele, si daca vezi unul cu o singura greseala gramaticala, atunci te aprob.