Banuiesc ca-i vorba de Moldamin, asa-i?
Daca este moldamin, atunci sunt intr-adevar dureroase, mai ales ca se fac extremd e repede, ca serul sa nu se "intareasca" in ac.
\
6 luni zilnic?!
Mi se pare cam mult. Dar daca esti asa de bolnava, atunci, pentru sanatatea ta, vei suporta. Poate primele doua sa te doara. Apoi te obisnuiesti.
Important! Nu-ti incorda muschii fesieri, altfel te vor durea tare acele injectii.
De chestia asta stiam de nu mai stiu unde.Dar iti multumesc extrem de mult
Nu trebuie sa iti fie frica, trebuie sa te gandesti ca e o banala intepatura, alti suporta dureri mai crunte.Trebuie sa fii relaxata si sa te gandeati ca injectiile sunt facute cu un scop bun
Da,logic ca va durea.Depinde de injectie...doare ca un sut in fund nu am alta comparatie, dupa putin timp trece.
Singurul sfat pe care ti-l poate da oricine este faptul ca de fiecare data cand faci injectie sa schimbi partea, sa nu faci toate pe aceeasi parte.
Daca faci injectie cu modalmin, doare ca dracu! So, bafta. Dar macar te faci bine
Raspunsul meu nu va fi prea incurajator: Eu am trait o injectie din asta si e cel mai rau lucru care ti s-ar putea intampla vreodata. De-abia daca mai poti sa mergi dupa aia. (Acum depinde pentru ca eram mica de 4 ani). In orice caz, mult noroc la injectie!
Mario1996 întreabă: