anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De luni trebuie sa fac o injectie pe zi in partea posterioara.(timp de 6 luni)
Dor? Da ca da, cat de tare? Aveti sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| dnzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Da,logic ca va durea.Depinde de injectie...doare ca un sut in fund laughing nu am alta comparatie, dupa putin timp trece.

| IoanaDariaH a răspuns (pentru dnzzzzzzzzzzzzzzz):

happy

| Razvan1lol a răspuns:

Daca faci injectie cu modalmin, doare ca dracu! So, bafta. Dar macar te faci binewinking

| francut a răspuns:

6 luni zilnic?!
Mi se pare cam mult. Dar daca esti asa de bolnava, atunci, pentru sanatatea ta, vei suporta. Poate primele doua sa te doara. Apoi te obisnuiesti.
Important! Nu-ti incorda muschii fesieri, altfel te vor durea tare acele injectii.

| IoanaDariaH a răspuns (pentru francut):

De chestia asta stiam de nu mai stiu unde.Dar iti multumesc extrem de mult

| Renișor a răspuns:

Raspunsul meu nu va fi prea incurajator: Eu am trait o injectie din asta si e cel mai rau lucru care ti s-ar putea intampla vreodata. De-abia daca mai poti sa mergi dupa aia. (Acum depinde pentru ca eram mica de 4 ani). In orice caz, mult noroc la injectie!

| alinadianaaa a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie frica, trebuie sa te gandesti ca e o banala intepatura, alti suporta dureri mai crunte.Trebuie sa fii relaxata si sa te gandeati ca injectiile sunt facute cu un scop bun

| Violleta2022 a răspuns:

Banuiesc ca-i vorba de Moldamin, asa-i?
Daca este moldamin, atunci sunt intr-adevar dureroase, mai ales ca se fac extremd e repede, ca serul sa nu se "intareasca" in ac.
\

| MajinVegeta a răspuns:

Singurul sfat pe care ti-l poate da oricine este faptul ca de fiecare data cand faci injectie sa schimbi partea, sa nu faci toate pe aceeasi parte.