| MadagasHardwell a întrebat:

De mâine voi începe sa țin o cura de slăbire sa dau jos ce s-a depus acum de sărbători și vreau sa știu cu ce pot înlocui dulciurile și zaharul ca sa-mi treacă acea " pofta " de dulce.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Crom,magneziu, fier la mine a functionat 3 saptamani nu am mancat dulce deloc acuma de paste iar am mancat de vineri din pacate, cu vointa te poti lasa de zahar manca legume multe, carne, alune, caju etc

| Violleta2022 a răspuns:

Zaharul si dulciurile nu le poti inlocui cu nimic, este chestie de abtinut sa le manaci si intr-o saptamana scapi de pofta lor.
Totul tine de ambitie si determinare!

| MeForeverAlone a răspuns:

Fructe, legume, apă happy
Ascunde dulciurile undeva ca să uiți de ele. Ascultă muzică, uită-te la niște filme, încearcă să nu te gândești la mâncare. Se spune că ți se face foame doar atunci când te gândești la mâncare.
Baftă!

| Andydrei a răspuns (pentru MeForeverAlone):

Mi-ai facut pofta de mancare acum.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru Andydrei):

Nu ai pus tu întrebarea happy

| Edy1010 a răspuns:

Hey! Ai putea sa iti potolesti pofta de dulce...inlocuind zaharul si celelate produse cu un indulcitor natural ....adk de stevie sau cu dovleac din gradina sau supermarket... daca nu ai dovleac urmeaza dieta dukan...te va ajuta. Sper ca aces rasp te-a ajutat! Funda?