| TiberiuFasole a întrebat:

De mici suntem invatati ca o singura gura de cola poate fi mortala( cica), dupa am invatat ca daca bei 2L de cola mori, si dupa am fost invatati ca nu stiu cat X de cola nu strica deloc. Adevarul care este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jmekerashu a răspuns:

Adevărul este că într-un litru de cola (dacă nu e zero) ai între 100 și 200 grame de zahăr. Acum ne gândim ce putem păți dacă consumă câte juma de kilogram de zahăr pe zi. Diabet? De unde! Obezitate? Nici într-un caz!

Ca să nu mai zic că consumul excesiv al băuturilor (tuturor) carbogazificate favorizează eliminarea calciului din oganismu și in timp poate duce la osteoporoză - http://www.i-medic.ro/boli/osteoporoza

Pentru a evita speculațiile inutile și prostești ne concentrăm asupra următoarelor cuvinte: zahăr, băuturi carbogazificate, consum excesiv

P.S. Și nu uităm de cofeina din cola, care trebuie tratată ca pe o cofeină.

5 răspunsuri:
| Copac13 a răspuns:

Da ma eu care am baut intr-o zi 2L si inca sunt aici da n-am mai dormit toata noaptea

| mgtow a răspuns:

In timp dauneaza organismului consumul de cola

| TiberiuFasole explică (pentru jmekerashu):

Funda, multumesc de ajutor. Totusi nu cred ca ar fi baut cineva 1L, eu ma refeream la ceva mai mic, dl s-au cum s-o numii.
P.S. Am vazut ca exista niste bauturi si daca le bei ti se duce cheful de cola. Stii macar o bautura din aia?

| jmekerashu a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Mai sus Copacul scrie că a băut 2 litri.

Nu există nici un fel de băuturi, doar jmekerii care te fac să dai bani aiurea. Când vrei să bei cola, bea apă plată. De la început e mai greu după ai să vezi că ai să uiți de cola

| AirănMeidăn a răspuns:

ce tampenie
dauneaza doar cand e in exces. daca bei si tu 2l de cola sa zicem o data la doua saptamani nu patesti nimic, calm, calm