Adevărul este că într-un litru de cola (dacă nu e zero) ai între 100 și 200 grame de zahăr. Acum ne gândim ce putem păți dacă consumă câte juma de kilogram de zahăr pe zi. Diabet? De unde! Obezitate? Nici într-un caz!
Ca să nu mai zic că consumul excesiv al băuturilor (tuturor) carbogazificate favorizează eliminarea calciului din oganismu și in timp poate duce la osteoporoză - http://www.i-medic.ro/boli/osteoporoza
Pentru a evita speculațiile inutile și prostești ne concentrăm asupra următoarelor cuvinte: zahăr, băuturi carbogazificate, consum excesiv
P.S. Și nu uităm de cofeina din cola, care trebuie tratată ca pe o cofeină.
Da ma eu care am baut intr-o zi 2L si inca sunt aici da n-am mai dormit toata noaptea
Funda, multumesc de ajutor. Totusi nu cred ca ar fi baut cineva 1L, eu ma refeream la ceva mai mic, dl s-au cum s-o numii.
P.S. Am vazut ca exista niste bauturi si daca le bei ti se duce cheful de cola. Stii macar o bautura din aia?
Mai sus Copacul scrie că a băut 2 litri.
Nu există nici un fel de băuturi, doar jmekerii care te fac să dai bani aiurea. Când vrei să bei cola, bea apă plată. De la început e mai greu după ai să vezi că ai să uiți de cola
ce tampenie
dauneaza doar cand e in exces. daca bei si tu 2l de cola sa zicem o data la doua saptamani nu patesti nimic, calm, calm